Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt nővel mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kedvelem, érdeklődök iránta, ezt tudja is. Van barátja és én nem akarom tönkretenni a kapcsolatukat. Igazából nagy veszélyt nem is gyakorlok rájuk, pont azért, mert nem szeretném szétszakítani őket. Szemét dolog lenne. De ugye mégis csak érdekel. Feltételezem, hogy nem lesznek együtt örökre, mert ugye bomlanak és épülnek kapcsolatok. Szóval várnék. Csak nem tudom, hogy addig hogyan viszonyuljak a lányhoz. Hanyagoljam és, ha külön mennek esetleg és eszébe jutok a lánynak akkor ad valami jelet vagy baráti, haveri kapcsolatot tartsak vele és majd én próbálkozzak? Csak, ha hanyagolom akkor nem biztos, hogy keresni fog majd, ha barátság felé elmegy a dolog akkor meg lehet, hogy azért nem fogok kelleni neki sosem. Ezt igazából nem csak az aktualitás miatt kérdezem, hanem úgy általánosságban is.
Itt azér nem mondanám, hogy Fidzsi-szigetek esélyével indulok. Meg itt nem is a két "harcoló" fél döntené el a dolgot, hanem egy harmadik, aki köztük van.
2016. febr. 4. 23:08
12/19 anonim válasza:
Akkor pontosítok. Mintha a Fidzsi szigetek hadat üzenne a Szovjetúniónak... :)
2016. febr. 4. 23:13
13/19 A kérdező kommentje:
Akkor nem lenne gond, mert tudnám, hogy nyert ügyem van, mivel megszűnt az "ellenségem".
2016. febr. 4. 23:34
14/19 anonim válasza:
Foglalt? Várd meg amíg leteszik és hívd fel akkor ;)
2016. febr. 4. 23:59
15/19 MolotovPunk válasza:
Tapasztalatból mondom,hogy ilyen nővel nem nagyon érdemes össze jönni,mert (tegyük fel szakít a pasijával 1 év múlva,majd kicsivel később össze jön veled.)
(Mert lehetséges,hogy ez a lány ilyen típus,amilyen az én egyik exnőm is volt.)
Viszont abba is gondolj bele,ha ezt megtenné a mostani pasijával,akkor később téged is kikukázhat,kidobhat.
(Teszem azt 2 évvel később.)
Viszont,ha tényleg nem ilyen a lány,te akkor se nyomulj foglalt nőre,mert nagyon rossz esetbe megver a csaj csávója például.Várni meg tudod mire kell.A villamosra.Nőre viszont NEM. XDD
2016. febr. 5. 23:40
16/19 anonim válasza:
kérdező: Várni? Elfelejteni kellene, ha lehetne. De ha Te is bejössz a lánynak, akkor ő fog lépni szerintem, amikor a párjával szakítanak. De ezt kivárni....
2016. febr. 12. 17:58
17/19 anonim válasza:
15#: Ne általánosíts!!
2016. febr. 26. 19:16
18/19 anonim válasza:
4#, márpedig van ilyen, hogy egy bepróbálkozó miatt ugrik egy kapcsolat. persze az a kapcsolat ugrik, ahol már nem olyan erősek a kötelékek.
2016. márc. 18. 17:49
19/19 anonim válasza:
Most akkor tetszik vagy nem tetszik? Léptél végül? mert így csak megy az idő, valakiért odavagy, aztán mást észre sem veszel.
Szerintem jobb mindenképpen tisztázni a helyzetet. Tudom, tartsuk tiszteletben a másik kapcsolatot, de ha még nem házasok, gyerek nincs?, közben az ember fia, lánya szerelmes, akkor nem szabad magában tartani. Legfeljebb nem jön össze, de legalább megpróbálta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!