Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni csúnyának mondott fiúk akkor fogják csak elismerni hogy a külső nem számít mig egy csinos nővel össze nem jönnek?
Én csúnya sem vagyok,de akkor sem jött össze soha semmi.Egy randi sem,hiába próbáltam én bármit....
Nyilván lehet cáfolni,az életben ha a két szememmel fogom látni és tapasztalni,akkor majd lehet mást fogok gondolni.
De eddig kizárólag ezek történtek velem,visszautasítottak,kinevettek,megaláztak és még csak megismerni sem akart egy nő sem...
Szóval ennyi.
Amúgy pedig az hogy ki szerint csinos egy nő,az szubjektív teljesen.
Viszont az,hogy ki helyes férfiak közül,az baromira nem.Azt az határozza meg,hogy milyennek születtél...
Nekem tetszett már meg többször olyan nő,aki más férfiak szerint csúnya volt...
Viszont én felém egyszer sem mutatta vagy mondta ki nő,hogy jól nézek ki vagy bármi hasonló,pedig adok magamra,az öltözködésemre is,és átlagos kinézet megvan bőven.
Mégsem jön össze semmi az égvilágon.Randiról,meg csókról sem álmodozom,mert nekem már ezek is kb. csak álmok... :/ a többiről már nem beszélek.
24/F
Szánalma emberek akikről szól a kérdésed, nem kell velük foglalkozni.
Te értelmes ember voltál, hiszen ha nem így lett volna, akkor nem kellettél volna egy nőnek sem, pláne egy csinos nőnek nem.
Az itt sírdogáló emberek azonban egyrészt rendkívül egoisták, másrészt hihetetlenül lusták, harmadrészt meg vannak keseredve. Ezekkel a bohócokkal azonban nem kell foglalkozni, nem lehet értük tenni semmit sem.
örülj neki, hogy te talpra tudtál állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!