Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csinos, az egybol luxuseletet el?
Rolan legalabbis sokan ezt feltetelezik. Vannak jo ruhaim, teny, van par markas, de azokra osszesporoltam a penzt, vagy rendeltem oket feleannyiert. Illetve szeretek a divathoz oltozni, felhasznalom a kis kellekeimet, es mivel hostess vagyok, nem egyszer suhintottak mar el, hogy biztos Audibol szallok ki. Emiatt megbelyegeznek, egy kedves srac azert nem kezdett velem, mert azt gondolta, nem fogja tudni teljesiteni az elvarasaim. Pedig alberletben elek, van, hogy sok mindenre nem telik a ho vegen, ahogy tudom, segitem a szuleim es meg kocsim sincs. Miert gondoljak ezt az emberek? Szamomra ez nehany szempontbol hatrany, frusztralo.
22/L
A csinosságnak köze nincs a luxushoz.
A srácnak írd meg, hogy könnyebb kibúvókat keresni, mint tökösnek lenni és kikezdeni valakivel.
Te pedig keress tovább! Vagy kezdj ki a sráccal!
Sztereotípia ne is törôdj velük.
Maradj ilyen amilyen vagy.
Azért vagyok annyira rosszindulatú, hogy feltételezzem az összes itteni válaszadóról és kérdezőről, hogy ha x pontra értékelik magukat 10-ből, akkor az általában x-3.
Én is mondhatnám, hogy mekkora álompasi vagyok, de na.. van önkritikám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!