Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csinos, az egybol luxuseletet el?
Figyelt kérdés
Rolan legalabbis sokan ezt feltetelezik. Vannak jo ruhaim, teny, van par markas, de azokra osszesporoltam a penzt, vagy rendeltem oket feleannyiert. Illetve szeretek a divathoz oltozni, felhasznalom a kis kellekeimet, es mivel hostess vagyok, nem egyszer suhintottak mar el, hogy biztos Audibol szallok ki. Emiatt megbelyegeznek, egy kedves srac azert nem kezdett velem, mert azt gondolta, nem fogja tudni teljesiteni az elvarasaim. Pedig alberletben elek, van, hogy sok mindenre nem telik a ho vegen, ahogy tudom, segitem a szuleim es meg kocsim sincs. Miert gondoljak ezt az emberek? Szamomra ez nehany szempontbol hatrany, frusztralo.
22/L
2015. márc. 27. 21:29
31/31 anonim válasza:
29: Veled minden oké? Miért kell fikázni a kérdezőt, vagy akárkit? Akár tetszik, akár nem, a hostessekre szükség van sok esetben és rengeteg egyetemista lány csinálja, hogy tudja fizetni a tanulmányait. Azért, mert valaki szép, még nem jelenti azt, hogy csak szép külsőre és belül nincs semmi. Nem vagyok hostess ugyan, de a férfiak őrjöngenek értem és sokszor én is szembesülök ezekkel az előítéletekkel, hogy biztos csak gazdag pasit akarok, ezért utasítok el mindenkit. Sőt, olyan is volt, hogy valaki azt gondolta, hogy prostituált vagyok, mert nincs körülöttem egy férfi sem és gazdag vagyok, drága kocsival, drága cuccokkal. A megoldás pedig az, hogy leszbikus vagyok, nagyon jó szakmai tudással és külföldre dolgozom kizárólag. Nem ártana az előítéletekkel vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!