Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki csinos, az egybol luxusele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csinos, az egybol luxuseletet el?

Figyelt kérdés

Rolan legalabbis sokan ezt feltetelezik. Vannak jo ruhaim, teny, van par markas, de azokra osszesporoltam a penzt, vagy rendeltem oket feleannyiert. Illetve szeretek a divathoz oltozni, felhasznalom a kis kellekeimet, es mivel hostess vagyok, nem egyszer suhintottak mar el, hogy biztos Audibol szallok ki. Emiatt megbelyegeznek, egy kedves srac azert nem kezdett velem, mert azt gondolta, nem fogja tudni teljesiteni az elvarasaim. Pedig alberletben elek, van, hogy sok mindenre nem telik a ho vegen, ahogy tudom, segitem a szuleim es meg kocsim sincs. Miert gondoljak ezt az emberek? Szamomra ez nehany szempontbol hatrany, frusztralo.

22/L

2015. márc. 27. 21:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Addig örülj, ameddig irigyeid vannak.

De azért most az komoly, hogy 22 vagy, a srác 20, és ezért nem hívhat el fagyizni, vagy jégcsapot nyalni? Na neee.

2015. márc. 27. 22:12
 22/31 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy a saját kocka fajtámat védem?

Miért ne védhetném a goth lányokat, akiknél nem tetted oda, hogy javarészt, mert csak annyira tartod igényesnek őket, hogy hajat mosnak. Ami ugyanolyan hülye általánosítás mint az, hogy hostessként prostituált vagy.

2015. márc. 27. 22:25
 23/31 anonim ***** válasza:

Én szívesen megismernélek kérdező.

Elhívnálak egy kávéra vagy bármire.

27 éves vagyok. :)

2015. márc. 27. 22:42
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

"Hostess vagyok, nem r(banc..."

Egyre megy. Megjegyzem a szakmunkás legalább a seggriszáláson túl ért is valamihez, mondom ezt végzős egyetemistaként. Neked elillan a szépség és marad a hatalmas nagy nulla.

2015. márc. 27. 22:48
 25/31 A kérdező kommentje:
Kicsit uncsi már az általánosítás. :) csak úgy elmondom, hogy két nyelven beszélek folyékonyan, és ez a hostesskedés átmeneti, mert hamarosan külföldre megyek. De hát a magyaroktól mit is vártam...
2015. márc. 28. 10:13
 26/31 anonim ***** válasza:

Általánosítás nálunk hatványozottan igaz,ne is foglalkozz velük.

Sztereotípiák ezerrel,meg irigykedés.

2015. márc. 28. 10:41
 27/31 anonim ***** válasza:
Más ne általánosítson, de azért te simán általánosítasz. Jó vagy csajszi, adj egy pacsit!
2015. márc. 28. 11:08
 28/31 anonim ***** válasza:

#27 egyetértek, adok pacsit helyett!

más ne általánosítson, mert irigy, de te nyugodtan teheted.

2015. márc. 28. 14:04
 29/31 anonim ***** válasza:

"csak úgy elmondom, hogy két nyelven beszélek folyékonyan, és ez a hostesskedés átmeneti, mert hamarosan külföldre megyek. De hát a magyaroktól mit is vártam..."

Húúú az aztán nagy cucc. Képzeld én is. Magyarul s angolul. :-D 22 éves korodig a ribiskedés mellett gondolom volt időd nyelvet tanulni, ha már értelmes munkád nincsen. Ami meg a külföldre menetelt illeti, hajrá, egy értéktelen plázamacskával, aki a testéből él, kevesebb fogja rontani itt a levegőt.

2015. márc. 28. 16:11
 30/31 anonim ***** válasza:
Komolyan nem értem ezt a felfogást,mivan veletek emberek,miért kell mindenkivel ellenkezni?A kérdezö feltett 1 kérdést és mindjárt itélkeztek(pedig nem is ismeritek velem együtt)??? Ne legyetek ilyenek,mert ez nem élet :(
2015. márc. 28. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!