Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van meglepődve, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van meglepődve, hogy a kollégák elítélik?

Figyelt kérdés
Van egy fiatal kolléganő, sosem kedveltem. Semmi tiszteletet nem tanusít felém, pedig én 30 éve dolgozok egy adott helyen. Illetve ha tanúsít is, az nem őszinte, csak megjátsza. Na mindegy. Szóval pár éve ez a kislány majdnem összejött egy házas férfival. Végül nem lépett félre vele a férfi, csak messengeren volt kép küldés. Azóta a férfi kolléga elment már innen, a lány maradt. Ez 5 éve volt, most viszont kiderült a dolog. És igen, én szóvá tettem a dolgot. Hogy mit képzel, hogy majdnem tönkretesz egy kapcsolatot. Szépen megkért, hogy hagyjam a témával mert már rég volt, megbánta, és nem is történt köztük semmi. Miért zavarja, hogy erről beszélgetünk a kollégákkal? Kijelentette, hogy ő nem fog velem ezért együtt dolgozni. A munkájával nincs nagy baj amúgy, azt nem mondhatom, de ki ő, hogy majdnem tönkretesz egy kapcsolatot? Most meg nyivákol, hogy leszámol meg fogyott vagy 10 kilot. Nahát nem ilyenkor kellene már nyígni.. .
2022. nov. 7. 09:59
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
99%

"Ja és ki is tálalt a férfi feleségének, mert hogy elmondása szerint a férfi nem hagyta őt békén, elege lett."

Sajnos ez elég valószínű, hogu zaklatta a kislányt ! Sok munkahelyen előfordult már!

2022. nov. 7. 12:42
 32/43 anonim ***** válasza:
94%

Jézusom mennyire unatkoznak az emberek... Arra sem emlékszem, hogy én milyen nevű pasikkal chatelgettem 5+ éve, amiből nem lett semmi, nemhogy más magánéletére emlékezzek 5 év távlatából. Neked tényleg ennyire nincs semmi magánéleted, hogy máséban kell turkálj??? Eszem megáll, hogy milyen munkahelyek vannak. Én nem mondanék fel egy ilyen szarkavaró pókhálós vénlány miatt, mint te, inkább csak pofán röhögnélek (vagy vágnálak). És nem, soha semmi közöm nem volt házas pasikhoz.

Mibe fogadjunk, hogy azért vagy ilyen megkeseredett, mert otthagyod a férjed valami friss pipiért, mint a kolléganő, akit most szúrkálsz? 😉

2022. nov. 7. 15:15
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amit csinálsz, az munkahelyi zaklatás, amiért azonnali hatályú felmondás jár a munkáltató részéről. Nálunk ilyet csinálna valaki, másnap már nem dolgozna ott. Szerintem itt az ideje lenyugodnod a p.csába és örülnöd, hogy még nem nyomtak fel a HR-nél.
2022. nov. 7. 19:30
 34/43 anonim ***** válasza:
93%
Mint valaki, aki abszolút elítéli azokat a nőket, akik annak tudatában kezdenek ki egy férfival, hogy tudják, kapcsolata/házassága van: komolyan, mi közöd ehhez, és miért kell zaklatnod munkahelyen ezzel a kollégádat? Véleményed lehet róla, ha kérdeznek, vagy szóba kerül persze, vállald fel. De 5 év távlatában ezen rugózni elég szánalmas.
2022. nov. 7. 20:05
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,de neked mi a bánat közöd van ahhoz,hogy ők mit küldtek egymásnak,vagy mi történt köztük?

1.Ahogy leírtad,nem most történt az eset.

2.Nem a nő volt az egyetlen,aki benne volt a dologban,hanem a pasi is,szóval nem csak őt kéne megszólni.

3.Marhára semmi közötök sincs ehhez!

Gondolom unalmas az életetek,hogy a másikéval foglalkoztok!

2022. nov. 7. 22:45
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Ki vagy te, hogy beleszólsz az ő eletébe, meg ítélkezel felette. 5 évvel később. Komolyan? Na ne már. Milyen szakon végeztél? Erénycsősz?
2022. nov. 7. 23:04
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
#26-os csak jelzem, hogy a képzettek között is vannak undorítók. 3 diplomám van, docensekkel, professzorokkal dolgozom együtt és rengeteg az arrogáns, beképzelt, bunkó és megy egymásra a sz.rdobálás ezerrel. Egyszerűen kiábrándultam az emberekből...
2022. nov. 7. 23:08
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
A hazas felet is elszamoltatod ugye? Sot, leginkabb csak ot kene, o tartozott huseggel, nem a szingli munkatarsad.
2022. nov. 8. 10:45
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te beteg vagy. Főleg azért, mert mások életében turkálsz és ítélkezel. Mi lenne, ha kizárólag a saját életeddel, dolgaiddal foglalkoznál és nem kommentelnéd, hogyan élik a szeretteid, rokonaid, ismerőseid az életüket? Véleményed magadban lehet, de arra senki nem kíváncsi, hogy mások megmondják nekik, hogyan éljék az életüket.

Éltem Nyugaton és ott képzeld mindenki a saját dolgával foglalkozik, ehhez képest Magyarország úgy érződik, hogy itt az emberek állandóan egymást lesik, egymás seggében vannak, hogy hogyan lehet ítélkezni a másik felett és hogy lehet más életét nézni. Mi lenne, ha csak a saját szar életeddel foglalkoznál, hogy azon milyen dolgokban tudsz javítani és jobb életet élni és összehozni magadnak?

2022. nov. 9. 09:03
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ja és ki is tálalt a férfi feleségének, mert hogy elmondása szerint a férfi nem hagyta őt békén, elege lett." És milyen jól tette, megérdemelte a pasi.

Téged semmi nem jogosít fel, akkor sem ha x évvel idősebb Vagy,hogy beleszólj. Én is azt mondom, addig örülj amíg a HR-en nem nyom fel a kislány, hogy beleszólsz az életébe. Nálunk is lehet ezért repülnél,ha 30 éve vagy ott, ha nem.

2022. nov. 9. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!