Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van meglepődve, hogy a kollégák elítélik?
"Ja és ki is tálalt a férfi feleségének, mert hogy elmondása szerint a férfi nem hagyta őt békén, elege lett."
Sajnos ez elég valószínű, hogu zaklatta a kislányt ! Sok munkahelyen előfordult már!
Jézusom mennyire unatkoznak az emberek... Arra sem emlékszem, hogy én milyen nevű pasikkal chatelgettem 5+ éve, amiből nem lett semmi, nemhogy más magánéletére emlékezzek 5 év távlatából. Neked tényleg ennyire nincs semmi magánéleted, hogy máséban kell turkálj??? Eszem megáll, hogy milyen munkahelyek vannak. Én nem mondanék fel egy ilyen szarkavaró pókhálós vénlány miatt, mint te, inkább csak pofán röhögnélek (vagy vágnálak). És nem, soha semmi közöm nem volt házas pasikhoz.
Mibe fogadjunk, hogy azért vagy ilyen megkeseredett, mert otthagyod a férjed valami friss pipiért, mint a kolléganő, akit most szúrkálsz? 😉
Ne haragudj,de neked mi a bánat közöd van ahhoz,hogy ők mit küldtek egymásnak,vagy mi történt köztük?
1.Ahogy leírtad,nem most történt az eset.
2.Nem a nő volt az egyetlen,aki benne volt a dologban,hanem a pasi is,szóval nem csak őt kéne megszólni.
3.Marhára semmi közötök sincs ehhez!
Gondolom unalmas az életetek,hogy a másikéval foglalkoztok!
Kérdező, te beteg vagy. Főleg azért, mert mások életében turkálsz és ítélkezel. Mi lenne, ha kizárólag a saját életeddel, dolgaiddal foglalkoznál és nem kommentelnéd, hogyan élik a szeretteid, rokonaid, ismerőseid az életüket? Véleményed magadban lehet, de arra senki nem kíváncsi, hogy mások megmondják nekik, hogyan éljék az életüket.
Éltem Nyugaton és ott képzeld mindenki a saját dolgával foglalkozik, ehhez képest Magyarország úgy érződik, hogy itt az emberek állandóan egymást lesik, egymás seggében vannak, hogy hogyan lehet ítélkezni a másik felett és hogy lehet más életét nézni. Mi lenne, ha csak a saját szar életeddel foglalkoznál, hogy azon milyen dolgokban tudsz javítani és jobb életet élni és összehozni magadnak?
"Ja és ki is tálalt a férfi feleségének, mert hogy elmondása szerint a férfi nem hagyta őt békén, elege lett." És milyen jól tette, megérdemelte a pasi.
Téged semmi nem jogosít fel, akkor sem ha x évvel idősebb Vagy,hogy beleszólj. Én is azt mondom, addig örülj amíg a HR-en nem nyom fel a kislány, hogy beleszólsz az életébe. Nálunk is lehet ezért repülnél,ha 30 éve vagy ott, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!