Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha miután mondom, hogy nincs barátnőm, és visszakérdeznek meglepődve, hogy tényleg, akkor nem vagyok olyan ronda, hogy ne lehetne barátnőm?
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 18:19
1/5 anonim válasza:
"tényleg? nahát azt hittem csak nekem nincs, nem hittem volna hogy ennyi lúzer van rajtam kívül :)"
szóval ezt is gondolhatják
2/5 A kérdező kommentje:
csajok kérdeznek vissza meglepődve, azért bízom benne, hogy van egy apró kis remény
2015. okt. 8. 18:54
3/5 anonim válasza:
Meglepődnek, hogy nincs egy csúnya barátnőd.
4/5 A kérdező kommentje:
az is jó lenne már, sőt akkor nem félnék, hogy megcsal :D
2015. okt. 8. 20:54
5/5 anonim válasza:
Semmi köze a megcsaláshoz hogy csúnya vagy nem.
Tőlem meglepődve kérdezik ezt a 30 körüliek, hogy hogy-hogy nincs? Amikor volt akkor meg hova valósi, stb.. :D
Pedig én meg nem tartom magam pont szépnek de ha valakivel beszélgetek, általában rám akadnak. Érdekes dolog ez is, csak a mai lányok nem nagyon szeretnek beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!