Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok meglepődve és kicsit felháborodva ezek láttán?
Főleg facebook-on, de városban is elég gyakran látok elég durva, nem vonzó arcszerkezetű lányokat pasival, de ez még hagyján, mindenki megérdemli a boldogságot, de még hirdetik is facebook-on, hogy a rendes fiúk rondánk például, inkább nézzen az ilyen magára. -.- Meg úgy el vannak szállva maguktól, egoisták az ilyen csajok, közben meg semmi vonzó nincs bennük se külsőre, se jellemre. Én meg aranyosnak tartott fiúként nem találok magamnak rendes lányt, igen nem vagyok teste kigyúrt, nagy darab mégis arcra szerintem messze nem vagyok ilyen torz meg ronda mint ezek az egoista, másokat lenéző lányok. És most már felháborít, hogy nekem kell szégyellnem a külsőmet, míg ezek a csajok boldogan hirdetik, hogy ők milyen csodálatos teremtések, pedig jellemre sincs bennük semmi vonzó, tisztelet a kivételnek.
Szóval mos tmár tényleg kezd elegem lenni,, hogy mi átlagos külsejű fiúk rondának vagyunk elkönyvelve meg úgy bánnak a lányok velünk, mint valami kis értéktelen senkiházi csövessel, közben ők sem jobbak, de ugyanezt tudom mondani a szép, de belül rothadó csajokra is, belőlük is elegem van már. Úgy megkéne az ilyen csajokat leckéztetni, csk felbsz az egész már megint, nincs igazság ebben az életben. Aki rendes, de külsőre nem álompasi meg szégyenébem elbújik, mrt csúfolják meg lenézik. :(
Volt egyszer egy olyan osztályom amelyikben egy árva szemrevaló csaj sem volt. Szünetben azzal szórakoztatták magukat, hogy a playboyt(vagy valamelyik hasonló magazint) olvasgatták és azon hőbörögtek, hogy ez a lány nem is szép, nézd csak milyen ronda az orra stb.
Szóval kész :D
Elég sok beképzelt lány van valóban..
Én ezt amúgy pont fordítva tapasztaltam. Elég csúnyácska fiúk szép lányokkal mászkálnak. És el vannak szállva maguktól, pedig bűnrondák. Nem mondom, hogy nincs ilyen lányba, de én ezt vettem észre.
19/L
Nem tudom, nekem sosem volt igényem, hogy olyan csajoknak tettszek, akik nekem nem jönnek be.
(egyébként így írják a tettszek szót? ez eddig olyan fekete lyuk volt nálam... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!