Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom találkozni akart egy csajjal, aki állítólag sulistársa volt régen. Nem magától mondta el, csak megtudtam. Szerintetek jogos, hogy ő van felháborodva?
bizalom 1 jó kapcsolat alapja bízz benne vagy ha megcsal dobd ki ennyi ...
Hát, én lány vagyok. Múltkor elmentem pizzázni két jó fiú barátommal, sose volt és nem is lesz egyikkel sem semmi, mert attól függetlenül, hogy mindkettő helyes srác, ők a barátaim és eszem ágában sem lenne összejönni velük.
Attól, hogy találkozik egy csajjal, attól még nem feltétlen akar összejönni vele. :)
melyik suliba jártak?
egyébként lehet hogy tényleg csak beszélni szeretne vele.
Miért kell ebből ügyet csinálni? Ezzel fogod másik lány karjába üldözni.
Egyébként, ha jelent is neki valamit a lány, akkor sem fog megcsalni. Én biztos ki lennék akadva, ha a menyasszonyom húzná a száját, hogy találkozom valamelyik volt osztálytársnőmmel. Akkor is, ha egykor jelentett nekem valamit. Sőt, amilyen a kapcsolatunk, még azt sem venné zokon, ha az exemmel találkoznék. Ez alap egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!