Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom találkozni akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom találkozni akart egy csajjal, aki állítólag sulistársa volt régen. Nem magától mondta el, csak megtudtam. Szerintetek jogos, hogy ő van felháborodva?

Figyelt kérdés
Ő van kiakadva, mert bizalmatlan vagyok és nem hiszem el, hogy nem "úgy" akart találkozni vele.
2011. dec. 28. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:

bizalom 1 jó kapcsolat alapja bízz benne vagy ha megcsal dobd ki ennyi ...

http://www.youtube.com/watch?v=6Rp8oP7VCmU&feature=related

2011. dec. 28. 17:42
 2/7 LadyLee ***** válasza:
Hát alapból nem gáz a szituáció, legfeljebb az, hogy nem magától mondta el. De ez is csak akkor, ha olyan a kapcsolatotok, hogy mondjuk együtt laktok vagy legalábbis nagyjából szoktátok tudni, hogy mikor hol jár a másik, de erről mégis hallgatott. Ha ennyire nem vagytok szorosan összenőve, akkor nem érzem jogosnak a felháborodásod. De az biztos, hogy ha kiakadsz, csak rontasz a helyzeten.
2011. dec. 28. 17:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Együtt lakunk és már kiakadtam. :( Annyira nem tudom ezt kezelni, honnan tudhatnám, hogy igazat mond?
2011. dec. 28. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
persze persze.. egy pasi nem találkozik csak úgy egy lánnyal...
2011. dec. 28. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, én lány vagyok. Múltkor elmentem pizzázni két jó fiú barátommal, sose volt és nem is lesz egyikkel sem semmi, mert attól függetlenül, hogy mindkettő helyes srác, ők a barátaim és eszem ágában sem lenne összejönni velük.

Attól, hogy találkozik egy csajjal, attól még nem feltétlen akar összejönni vele. :)

2011. dec. 28. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:

melyik suliba jártak?

egyébként lehet hogy tényleg csak beszélni szeretne vele.

2011. dec. 28. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért kell ebből ügyet csinálni? Ezzel fogod másik lány karjába üldözni.

Egyébként, ha jelent is neki valamit a lány, akkor sem fog megcsalni. Én biztos ki lennék akadva, ha a menyasszonyom húzná a száját, hogy találkozom valamelyik volt osztálytársnőmmel. Akkor is, ha egykor jelentett nekem valamit. Sőt, amilyen a kapcsolatunk, még azt sem venné zokon, ha az exemmel találkoznék. Ez alap egy kapcsolatban.

2012. jan. 10. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!