Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van meglepődve, hogy a kollégák elítélik?
Figyelt kérdés
Van egy fiatal kolléganő, sosem kedveltem. Semmi tiszteletet nem tanusít felém, pedig én 30 éve dolgozok egy adott helyen. Illetve ha tanúsít is, az nem őszinte, csak megjátsza. Na mindegy. Szóval pár éve ez a kislány majdnem összejött egy házas férfival. Végül nem lépett félre vele a férfi, csak messengeren volt kép küldés. Azóta a férfi kolléga elment már innen, a lány maradt. Ez 5 éve volt, most viszont kiderült a dolog. És igen, én szóvá tettem a dolgot. Hogy mit képzel, hogy majdnem tönkretesz egy kapcsolatot. Szépen megkért, hogy hagyjam a témával mert már rég volt, megbánta, és nem is történt köztük semmi. Miért zavarja, hogy erről beszélgetünk a kollégákkal? Kijelentette, hogy ő nem fog velem ezért együtt dolgozni. A munkájával nincs nagy baj amúgy, azt nem mondhatom, de ki ő, hogy majdnem tönkretesz egy kapcsolatot? Most meg nyivákol, hogy leszámol meg fogyott vagy 10 kilot. Nahát nem ilyenkor kellene már nyígni.. .2022. nov. 7. 09:59
11/43 anonim válasza:
Jól be vagy savanyodva. Rád férne egy alapos pókhálózás. Hidd el sokkal jobban fogod érezni magad utána. Csoffadt vénasszonyként értem, hogy nem olyan egyszerű már neked, de töltsd le a tindert, fogsz találni valakit.
12/43 anonim válasza:
#10 ez kb. egy kisiskolás gyerektől elvárható reakció, semmiképp se egy felnőtt nőtől. Gratulálok!
(Nem, pont nem talált)
13/43 anonim válasza:
Mennyire lehet nyomorult annak az élete, aki annyira féltékeny a fiatal kollégájára, hogy egy 5 évvel ezelőtti viszony miatt kárál, amiben ráadásul semennyire nem volt érintett? Szerezz valami hobbit, vegyél egy kutyát, vagy tényleg dugasd meg magad, mert ezt a nyomorúságot ami a te életed még elképzelni is borzasztó.
14/43 anonim válasza:
Neked mi rosszat tett?Szerintem eléggé megkapta az élettől és most nem védem.Az,hogy elítéled magadban is tarthatod.Ne ítélkezz,hogy ne ítéltessenek.
16/43 anonim válasza:
Azért nem tisztel , mert undorító természeted van. A tisztelet nem kor függő. Kapaszkodj meg: azt KI KELL ÉRDEMELNI!
17/43 anonim válasza:
Amúgy nekem miapicsa közöd van hozzá?
18/43 anonim válasza:
Kérdező ! Mi lenne ha nem zaklatnád a munkatársad?
19/43 anonim válasza:
Te miért vagy meglepődve, hogy nem tisztel? Lehet közrejátszik, hogy hozod a pletykás, öregasszonytempót a munkahelyeden.
20/43 anonim válasza:
Az ilyen emberek miatt mint a kérdező, utálnak bejárni a legtöbben a munkahelyükre... Gratulálok! Csak azért mert te 30 éve ott dolgozol kell megkeseríteni más életét. Inkább tanulj meg kötni! Meg a szádat befogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!