Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van meglepődve, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van meglepődve, hogy a kollégák elítélik?

Figyelt kérdés
Van egy fiatal kolléganő, sosem kedveltem. Semmi tiszteletet nem tanusít felém, pedig én 30 éve dolgozok egy adott helyen. Illetve ha tanúsít is, az nem őszinte, csak megjátsza. Na mindegy. Szóval pár éve ez a kislány majdnem összejött egy házas férfival. Végül nem lépett félre vele a férfi, csak messengeren volt kép küldés. Azóta a férfi kolléga elment már innen, a lány maradt. Ez 5 éve volt, most viszont kiderült a dolog. És igen, én szóvá tettem a dolgot. Hogy mit képzel, hogy majdnem tönkretesz egy kapcsolatot. Szépen megkért, hogy hagyjam a témával mert már rég volt, megbánta, és nem is történt köztük semmi. Miért zavarja, hogy erről beszélgetünk a kollégákkal? Kijelentette, hogy ő nem fog velem ezért együtt dolgozni. A munkájával nincs nagy baj amúgy, azt nem mondhatom, de ki ő, hogy majdnem tönkretesz egy kapcsolatot? Most meg nyivákol, hogy leszámol meg fogyott vagy 10 kilot. Nahát nem ilyenkor kellene már nyígni.. .
2022. nov. 7. 09:59
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
92%
Ki vagy te, hogy megítélj egy másik embert? A leírásod alapján nemhogy nem tisztelnélek, de tudomást sem vennék a létezésedről. Isten ments az ilyen pökhendi szarkavaró minden lében kanál emberektől. A tiszteletet ki kell érdemelni, az nem csak úgy jár.
2022. nov. 7. 10:03
 2/43 anonim ***** válasza:
97%

Nem a csajt védem, de:

1: A pasi is vélhetően partner volt benne egy szintig

2: 5 évvel ezelőtti sztori, vagyis már mondhatni elévült.

3: Ha a munkáját ez nem befolyásolja, akkor mit kattogtok rajta. Kollégák vagytok, nem barátok. Oké lehet neked is véleményed ezzel kapcsolatban.

2022. nov. 7. 10:04
 3/43 anonim ***** válasza:
97%
És Te ki vagy, hogy rajta köszörülöd a nyelved? Semmi közöd hozzá, mit csinál a privát életében. Egy dologgal foglalkozz, a munkájával, a többi nem a Te dolgod. Nincs saját életed, amivel foglalkozhatsz? A véleményedet bátran megtarthatod magadnak.
2022. nov. 7. 10:09
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Irigy vagy, hogy nem neked küldött képet? 😂
2022. nov. 7. 10:18
 5/43 A kérdező kommentje:
Utolsó, nő vagyok. Nincs szükségem a képeire. Csak nem értem, miért nem vállalja a felelősséget. Azt beszélik, hogy szerelmes volt akkor abba a férfiba, bár akkor már nem voltak munkatársak. Ez nem mentség. Ja és ki is tálalt a férfi feleségének, mert hogy elmondása szerint a férfi nem hagyta őt békén, elege lett. És így oldotta meg... Nem vagyok nagyobb szarkavaró mint ő. És most meg játssza itt magát, hogy felmond.
2022. nov. 7. 10:27
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sincs semmi közöd a magánéletéhez. A munkatársa vagy, nem a barátja. Azzal, hogy munkahelyen magánéleti dolgot teszel közszemlére és megalázod ezzel a kollégádat nemcsak az etikai kódex, de a munkavédelmi törvény ellen is vétesz. Ha mond valamit a pszichoszociális kockázat fogalma, akkor tudhatod, hogy az ilyen magaviselet fegyelmezetlenségnek számít, amit a munkáltató szankcionálhat. De ha megírod a munkahelyed beugrok egy szúrópróbaszerű ellenőrzésre. Üdvözlettel, egy munkavédelmi felügyelő.
2022. nov. 7. 10:31
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Szóval irigy vagy rá, zaklatod, megalázod, és fel vagy háborodva, hogy nem esik hasra előtted? Nem ő tehet arról, hogy neked nincs életed. Mondanám, hogy nézz kicsit magadba, de az ilyen szarkavaró mocskok sosem teszik.
2022. nov. 7. 10:39
 8/43 anonim ***** válasza:
95%
Rosszindulatú, rossszmájú írigy vagy. Szégyeld magad.
2022. nov. 7. 10:40
 9/43 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért mert te 30 éve ott dolgozol, az nem jelenti, hogy jogod van mások magánéletén ítélkezni, szóvátenni. Semmi közöd hozzá. Az ő dolguk volt.

Ez a magyar emberek hülyesége, hogy mindig mások életével foglalkoznak a sajátjuk helyett.

2022. nov. 7. 10:41
 10/43 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, itt mindenki hasonló cipőben jár/járt mint a kedves "kolléganő", valószínűleg azért véditek 😂
2022. nov. 7. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!