Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van meglepődve, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van meglepődve, hogy a kollégák elítélik?

Figyelt kérdés
Van egy fiatal kolléganő, sosem kedveltem. Semmi tiszteletet nem tanusít felém, pedig én 30 éve dolgozok egy adott helyen. Illetve ha tanúsít is, az nem őszinte, csak megjátsza. Na mindegy. Szóval pár éve ez a kislány majdnem összejött egy házas férfival. Végül nem lépett félre vele a férfi, csak messengeren volt kép küldés. Azóta a férfi kolléga elment már innen, a lány maradt. Ez 5 éve volt, most viszont kiderült a dolog. És igen, én szóvá tettem a dolgot. Hogy mit képzel, hogy majdnem tönkretesz egy kapcsolatot. Szépen megkért, hogy hagyjam a témával mert már rég volt, megbánta, és nem is történt köztük semmi. Miért zavarja, hogy erről beszélgetünk a kollégákkal? Kijelentette, hogy ő nem fog velem ezért együtt dolgozni. A munkájával nincs nagy baj amúgy, azt nem mondhatom, de ki ő, hogy majdnem tönkretesz egy kapcsolatot? Most meg nyivákol, hogy leszámol meg fogyott vagy 10 kilot. Nahát nem ilyenkor kellene már nyígni.. .
2022. nov. 7. 09:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Nincs élete a kérdezőnek, rá ér foglalkozni a másikéval.

Én lehet pofán is csapnálak előtte.

2022. nov. 7. 11:50
 22/43 A kérdező kommentje:

Mármint ki előtt csapnál pofán?

úgy tűnik itt mindenkinek tökéletes élete van (ja, nem). A feleségre senki nem gondol, mit élhetett át amikor szembesítve lett. Ha már ilyet csinált, legalább fogta volna be, de ő még ki is tálalt szépen.

2022. nov. 7. 11:53
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

De mi közöd van hozzá? Ez egy munkahely. Nem a kis pajtásod, nem a szomszédod, nem a lányod. A kollégád, akivel szakmai dolgokban kell együttműködni. Senki nem kíváncsi a véleményedre a munkahelyen mások magánéletéről. Főleg, hogy senki nem is kérdezte.

Ráadásul annak is megvolt az oka, hogy miért találtak egymásra a volt kollégával. Ha ennyi szabadidőd van, foglalkozhatnál valami hasznossal is. Esetleg dolgozhatnál, hogy 30 év után ne az legyen a legnagyobb szakmai eredményed, hogy játszod a erkölcscsőszt a munkahelyeden.

2022. nov. 7. 11:58
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
De neked mi a frász közöd van ehhez? Ki vagy te ebben a történetben? Senki. Foglalkozz a saját dolgoddal ahelyett, hogy kavarod a szar és felesleges feszültséget keltesz a munkahelyen.
2022. nov. 7. 11:58
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ahhoz sincs közöd, hogy ki hogy viselkedett, mert a KOLLÉGÁIDRÓL van szó!

Az én kollégáimnak se volt köze ahhoz, mikor szétmentem az exemmel és hogy milyen formában osztozkodtunk.

Pedig jóban vagyok velük, de a KOLLÉGÁIM!!!!!

Ezt értsd meg!

Ha te nem vagy érintett , neked semmi közöd ehhez!

2022. nov. 7. 11:59
 26/43 anonim ***** válasza:
95%
Na igen, pont az ilyenek miatt mint a kérdező tanultam tovább, hogy ne kelljen együtt dolgozni ilyen arrogáns, tanulatlan, beképzelt emberekkel. Gondolom azt is kivetíti másra, hogy keveset keres, pedig ő milyen jól dolgozik :D az meg, hogy 30 éve egy helyen dolgozik inkább gáz, mintsem értékelendő dolog.
2022. nov. 7. 12:26
 27/43 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező! Kb mindenki előtt mielőtt felmondok!

Nem, nincs mindenkiben tökéletes élete, e még sose süllyedtem le oda, h a másik életével foglalkozzak!

És téged mit érdekel a feleség? Az ő életéhez sincs közöd. Mi vagy te? Valami szeretetszolgálat!?

Másrész a pasi a fő hibás! Honnan tudod, h miért talált ki? Lehet pont azért, mer ő is együtt érzett az asszonnyal...

Te meg ára úr Istent játszás, holott semmi közötök a másik életéhez és az egy minkahely, dolgozni mész nem már életébe turkálni!

N 30

2022. nov. 7. 12:34
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
27 * meg a tisztelet! Egy ilyen rosszindulatú emberbe mit kéne tisztelni? Az se jár ám csak úgy!
2022. nov. 7. 12:35
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Hú, nekem is van egy ilyen kolléganőm.

Márti, te vagy az? XD

Azt ugye tudod, hogy a tisztelet nem jár automatikusan, csak azért, mert 30éve dolgozol egy helyen. Ez ugyanúgy jelezheti azt is, hogy máshova alkalmatlan vagy, mint azt, hogy szakmai kiválóság lettél, akivel öröm a közös munka.

A magánéletéhez meg rohadtul semmi közöd, nézz kicsit szét a saját házad táján, sepregess, és gondolkozz el, miért üres a te kis életed annyira, hogy minden örömöd más kolléganők szapulása?

2022. nov. 7. 12:37
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Na még egy néni, aki irigykedik a fiatal kolléganőre. Komolyan azon pattogsz mi volt 5 éve?
2022. nov. 7. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!