Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van meglepődve, hogy a kollégák elítélik?
Nincs élete a kérdezőnek, rá ér foglalkozni a másikéval.
Én lehet pofán is csapnálak előtte.
Mármint ki előtt csapnál pofán?
úgy tűnik itt mindenkinek tökéletes élete van (ja, nem). A feleségre senki nem gondol, mit élhetett át amikor szembesítve lett. Ha már ilyet csinált, legalább fogta volna be, de ő még ki is tálalt szépen.
De mi közöd van hozzá? Ez egy munkahely. Nem a kis pajtásod, nem a szomszédod, nem a lányod. A kollégád, akivel szakmai dolgokban kell együttműködni. Senki nem kíváncsi a véleményedre a munkahelyen mások magánéletéről. Főleg, hogy senki nem is kérdezte.
Ráadásul annak is megvolt az oka, hogy miért találtak egymásra a volt kollégával. Ha ennyi szabadidőd van, foglalkozhatnál valami hasznossal is. Esetleg dolgozhatnál, hogy 30 év után ne az legyen a legnagyobb szakmai eredményed, hogy játszod a erkölcscsőszt a munkahelyeden.
Kedves Kérdező!
Ahhoz sincs közöd, hogy ki hogy viselkedett, mert a KOLLÉGÁIDRÓL van szó!
Az én kollégáimnak se volt köze ahhoz, mikor szétmentem az exemmel és hogy milyen formában osztozkodtunk.
Pedig jóban vagyok velük, de a KOLLÉGÁIM!!!!!
Ezt értsd meg!
Ha te nem vagy érintett , neked semmi közöd ehhez!
Kérdező! Kb mindenki előtt mielőtt felmondok!
Nem, nincs mindenkiben tökéletes élete, e még sose süllyedtem le oda, h a másik életével foglalkozzak!
És téged mit érdekel a feleség? Az ő életéhez sincs közöd. Mi vagy te? Valami szeretetszolgálat!?
Másrész a pasi a fő hibás! Honnan tudod, h miért talált ki? Lehet pont azért, mer ő is együtt érzett az asszonnyal...
Te meg ára úr Istent játszás, holott semmi közötök a másik életéhez és az egy minkahely, dolgozni mész nem már életébe turkálni!
N 30
Hú, nekem is van egy ilyen kolléganőm.
Márti, te vagy az? XD
Azt ugye tudod, hogy a tisztelet nem jár automatikusan, csak azért, mert 30éve dolgozol egy helyen. Ez ugyanúgy jelezheti azt is, hogy máshova alkalmatlan vagy, mint azt, hogy szakmai kiválóság lettél, akivel öröm a közös munka.
A magánéletéhez meg rohadtul semmi közöd, nézz kicsit szét a saját házad táján, sepregess, és gondolkozz el, miért üres a te kis életed annyira, hogy minden örömöd más kolléganők szapulása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!