Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem szeretet soha ? Megtudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én

Figyelt kérdés

N: 51

F:48

Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki

2022. okt. 7. 20:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/269 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező nem értem miért vagy azon fennakadva hogy inkább őt részesíti előnyben, mert tiszta sor hogy MINDIG ő lesz a toppon, te csak a masodhegedus szerepet töltöd be! 10 éve van vele... Nem pár hónap, vagy egy év, ez nagyon sok és 100%-ban arra utal, hogy több mint szex van közöttük!

Veled több mint valószínű azért van, hogy legyen neki valaki, aki mos, főz rá, ergo mint egy szolga, úgy tekint rád és ennyi. Szinte biztos hogy ha a másik nő szabad lenne már rég vele lenne együtt!!!

Ha tetszik ha nem, hiába írod hogy csitri vagy rasszistakent viselkedsz akkor is többet nyújt neki mint testileg mint érzelmileg!

Attól, hogy roma nem tuti hogy buta, ápolatlan stb.

Ne felejtsd el a fehérek között is akad jó pár olyan műveletlen, buta nem csak közöttük.

Igazából nem is csodálkozom, hogy 'megcsal' mert látja, tudja hogy mindent megteszel érte. Tisztában van vele hogy megússza.

Sőt merem kijelenteni hogy a viselkedésed alapján nem az a nő a buta HANEM TE VAGY! Önbecsülésed nulla!

Miért hagyod magad?

Hadd el végre!

2022. okt. 16. 10:41
 52/269 A kérdező kommentje:
#51-es Mért lennék én a másod hegedüs mikor én vagyok a párja ő csak a szeretője
2022. okt. 16. 19:03
 53/269 A kérdező kommentje:
üritésre használja ha szeretné vele élne nem velem lenne
2022. okt. 16. 19:06
 54/269 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező h@lye.
2022. okt. 16. 23:16
 55/269 A kérdező kommentje:
#54-es Ezért vagyok hülye mert a tényeket írom
2022. okt. 17. 07:10
 56/269 anonim ***** válasza:
95%
A tényeg alapján a kb 40 kommentelőből hány ért veled egyet? Számold ki az arányt. Ha 50% vagy több, akkor bocsánatodért esdeklem.
2022. okt. 17. 07:37
 57/269 anonim ***** válasza:
100%
#55: Nem, azért vagy hülye, mert nem látod, hogy ebben a szituban 'vesztes' helyzetben vagy. 1) A 'párodnak' van egy 10 éve tartó viszonya egy nálad 24 évvel fiatalabb nővel. 2)A nőnek van párja és 3 pici gyereke. 3)Ti a 'pároddal' nem éltek együtt normálisan, de estére átmégy hozzá aludni, hétvégén főzöl rá és téged visz nyaralni. 4) A párod már többször lebukott, de tagad és Te nem mered most sem szembesíteni a dolgokkal. Nem látod, hogy Te akkor és olyan szerepekben vagy képben, amikor a 'csitri' nem lehet képben? Nem alhat vele éjjel, nem mehet vele nyaralni, nem válhat el a 3 pici miatt( cigányoknál a válás piszkosul nem elfogadott), de nap közben tudnak időt tölteni egymással. És ez nem 'ürítés', ahogyan ezt Te magadnak hazudod, hanem igen is érzelem. Nincs olyan szex/ ürítés, ami 10 évig egymás mellett tartaná őket. Fogd már fel, hogy itt igen is Te vagy a 'pótlék', és a 'csitri' a párja, de a körülményeken vagy nem akarnak, vagy nem tudnak változtatni. Húzd ki a fejed a biliből!
2022. okt. 17. 08:09
 58/269 anonim ***** válasza:
97%

#51-es, azért vagy a második mert vele már 10 éve van együtt, nem hagyta el amikor veled osszejott, ergo TE VAGY A SZERETŐJE!

Már jóval előtted, 3 éve pontosabban előbb kurog@tt@,mint téged, akkor hogy lehet a szeretője?

Te töltöd be az ürítés pozícióját, téged használ szolgakent, ő belé meg (valószínűleg!) szerelmes! Ha nem lenne nem tartana 10 éve ez a viszony!!!

2022. okt. 17. 09:05
 59/269 A kérdező kommentje:
#58-as Ha én a szerető lennék nem a megcsalt fél akkor csak az a választ kapnám hogy ha szeretne veled lenne nem a barátnővel stb már olvastgatam hasonlót itt gyakorin
2022. okt. 18. 19:49
 60/269 anonim ***** válasza:
100%
Ő a barátnővel van, Te vagy a pótlék arra, amit a barátnőtől nem kaphat meg.
2022. okt. 19. 08:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!