Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
Figyelt kérdés
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
2022. okt. 7. 20:35
11/269 A kérdező kommentje:
#10-es az a baj hogy nagyon szeretem de nem tudom elhinni hogy azt a fiatal csajt szereti
2022. okt. 7. 21:19
12/269 anonim válasza:
Te biztosan nulla vagy az àgyban, nem vagy elég jó...
13/269 anonim válasza:
14/269 A kérdező kommentje:
#13-mas Nem. A telefonjába láttam hogy írkálnak egymásnak meg a randit szervezték a pasim az asztalon hagyta a tefont és pont írt neki a kis csitri hogy neki is hiányzik én meg bele néztem és akkor derültek ki a dolgok
2022. okt. 8. 08:06
15/269 A kérdező kommentje:
#12-es mért gondolod hogy nem vagyok jó az ágyba minden másnap szexelünk
2022. okt. 9. 18:02
16/269 anonim válasza:
De akkor is a másik nőt szereti jobban. Ez befolyásolhatatlan, hogy kit hogyan szeretsz.
De honnan tudod, hogy 10 éve tart?
17/269 A kérdező kommentje:
16-os Mert láttam hogy a csitri írta a pasimnak bele néztem
A telefonjába
2022. okt. 10. 08:48
18/269 A kérdező kommentje:
Mért szeretné jobban mért gondolod így ?
2022. okt. 10. 08:57
19/269 anonim válasza:
X18: Mondjuk azért, mert a nő tud helyesen írni. És ez - valljuk be őszintén- gyakran a kulturális szintre is utal. Jó, nem mindig, de azért a népesség jelentős százaléka ír borzasztóan és csak kis része diszgráfiás.Egyébként meg mondd meg a pasidnak, hogy tudsz a szeretőjéről és kérdezd meg, hogy miért/mióta és mit gondol, hogyan tovább?
20/269 anonim válasza:
Kell neki egy biztos pont, háztartás vezetés, vacsora, mosás-főzés,
elüti veled az időt, mert a hétvége a nőnek a családjáé.
Nagy szerelem lehet, ha már előtted is megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!