Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
Figyelt kérdés
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
2022. okt. 7. 20:35
21/269 anonim válasza:
15- kérdező!
Akkor hogy fér bele a szerető a férjednél?
22/269 A kérdező kommentje:
#21-es Nem lakom vele este alvásra megyek nála hétvégén vagyunk inkább együtt mert fözzök takarítók stb úgy hogy neki is külön élünk
2022. okt. 12. 20:27
23/269 A kérdező kommentje:
Gondolom hétköznap mikor én dolgozom
2022. okt. 12. 20:28
25/269 anonim válasza:
Inkább te vagy itt a szerető ebben a történetben
26/269 A kérdező kommentje:
#24es Nem akkarunk össze költözni de én nem akkartam nekem is vannak gyerekeim meg neki is így jól megvagyunk külön élünk de mégis együtt
2022. okt. 13. 07:08
27/269 A kérdező kommentje:
#25-ös Mért lennék én a szerető engem mindenki előtt felválal én vagyok a barátnője, megyünk össze vissza nyaralni melletem alszik minden este a kis csitri nem tudja hol a helye
2022. okt. 13. 07:10
28/269 anonim válasza:
Istenem, ez a láttam a telefonjába, mekkora hülyeség.
Eleve senkinek semmi köze hozzá, mi van a telefonomban és laptopomban.
29/269 anonim válasza:
Kérdező, ez a kis 'csitri' nem 2 hete van a pátod életében. 10 év rengeteg idő, köztük biztos hogy van egy erős kapocs. Ez lehet szex, érzelem, bármi.
Engem is zavarna egy ilyen kapcsolati kalamajka.
Ha neked ez jó, csukd be a szemed.
Ha nem tetszik, beszélj a pároddal. Itt leginkább a párod nem tudja, hogy saját magát hova tegye.
30/269 A kérdező kommentje:
#29-es Nem hiszem hogy szeretné csak üritésre használja akkor nem lenne még mindig velem nem ölelgettne csókolgatna ha a kis csitrit szerettné
2022. okt. 13. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!