Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
Figyelt kérdés
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
2022. okt. 7. 20:35
31/269 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy a kis csitrit nem olelgeti, csokolgatja? Ill. mi a fenere kellene neki 10 éve a csitri, ha téged szeret? Az se jó magyarázat hogy 'uritesre' kell a csitri, hiszen ahogyan írtad fentebb: éjszakára odamegy, urithet beléd kényelmesen... Na, akkor szerinted miért is kell neki ugyan az a nő már 10 éve, ha Te 7 éve vagy vele?
32/269 A kérdező kommentje:
#31-es gondolom jó vele szex más magyarázat nincs erre Mert szerintem nem szeretheti mert túl fiatal hozzá
2022. okt. 13. 18:24
33/269 anonim válasza:
#32: Jézusom, Te nem láttál még jól működő kapcsolatot nagy korkülönbséggel? Mert a 'túl fiatalt' úgy hangsúlyozod, mintha az úgy általában egy átlag férfi szemében ' hiba' lenne:) Szerinted hány éves a csitri a 48 éves férfi mellett? Annyira hamvas csak nem lehet már, hiszen van 3 gyereke is, nem? És 10 évvel ezelőtt is gondolom, volt 17-18, nem? Egyébként az nem jutott még eszedbe, hogy a 'csitri' nem akar válni 3 gyerekkel( gondolom kicsik, ha az anyjuk 'csitri) , mert a gyerekek anyagi biztonságát a párja mellett látja biztosítottnak? Egyébként amióta itt nyüglődsz, már sokszor megkérdezhetted volna a párodat, hogy mit akar a nőtől? Mit kap tőle, amit tőled nem és meddig tervezi ezt a két párhuzamos viszonyt? Egyébként Te nem gondolod, hogy ha ennyire nem ismered a párod vágyait , habizusát, jellemét 7 év után, akkor nem sok keresni valótok van egymás mellett? És még valami: jó vele a szex -veled mégse jó? Korábban dicsekedtél, hogy jó vagy az ágyban és 2 naponta van szex és minden igényét kielégíted....) Hát akkor hogy is van ez a dolog?
34/269 A kérdező kommentje:
#33-mas hiába kérdezném úgyis letagadná anyibe ismerem már ezelőtt egy pár éve kiderült de én megbocsátotam neki azt nem gondoltam volna hogy még egy kis csitrivel van még hiába kiburult a billi már nem egyszer
2022. okt. 13. 20:08
35/269 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a lyukat lássa Bene azt érezném ha nem szeretne velem van minden este akkor a csitrihez mene
2022. okt. 13. 20:14
36/269 anonim válasza:
#35: Feladom- ha jó neked, hogy a krapekod is hazudik neked, és Te is hazudsz magadnak, hát akkor csak csináld! De nyögd már ki végre, hány éves az a csitri, mert ez marhára nem mindegy! Meg az se mindegy, hogy mi a francot tud ez a krapek, hogy Te mellette maradsz? Jó az neked, ha hülyének néznek?( egyébként igen vonzó lyuk lehet, ha már 10 éve nézegeti.)
37/269 A kérdező kommentje:
#27éves és roma
2022. okt. 13. 20:23
38/269 A kérdező kommentje:
Ezért gondolom hogy nem szeretheti csak kihasználja
2022. okt. 13. 20:23
39/269 A kérdező kommentje:
De ettől függetlenül szép nő álpot és jó anya vagyis az óvónőktől hallottam hogy dicsérik hogy talpra eset nő
2022. okt. 13. 20:25
40/269 anonim válasza:
Most mondd meg őszintén, ha 17 éves korától együtt vannak és a nő szép, ápolt és az óvónők dicsérik, akkor egy 48 éves krapek miért nem akarhatna tőle többet is, mint a sima dugás? Én miért lenne ő rosszabb 27 évesen, mint Te 51 évesen? Térj már magadhoz, csak a szex nem tart össze két embert 10 éven keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!