Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mesélnétek DURVA megcsalási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.

Figyelt kérdés

Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.

Tudom-tudom minden megcsalás durva. Megviseli az embert. De én most arra gondolok, ami azért nagyon durva mert van benne valami különös csavar ami még fájdalmasabbá teszi a dolgot.

Pl.: szomszéddal/szomszédasszonnyal történt megcsalás. Rokon vagy közeli ismerőssel történt a megcsalás... De biztosan van még ezerféle bizarr fordulat…

Az a történet is érdekel, ami nem veled történt meg csak hallottál róla…

2022. jún. 6. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
98%
Volt egy ismerősöm, aki durván rasszista volt, a baráti társaságuk skinheadekből állt. Furcsa módon talált magának egy tök normális csajt, aki abszolút mindent megtett érte, szerette nagyon. A srác folyton hirdette mindenhol a nézeteit, hogy mennyire utálja a négereket (csúnyább szóval fejezte ki magát, de nem írom le). Már három éve együtt voltak a lánnyal, amikor összejött egy csajjal és a háta mögött csalta. Nem is ez volt a sztoriban a legdurvább, hanem hogy a másik csajnak néger férje volt és két kis félvér gyerek. A csaj el is vált a néger férjétől a csávó miatt. Minden szempontból szánalmas sztori, de a lány legalább megvált ettől az idiótától.
2022. jún. 6. 13:11
 12/73 A kérdező kommentje:
Az mondjuk külön érdekelne, talán egyszer ki is írok erről is egy kérdést, hogy az ilyen rasszista csoportokba tartozó emberek hogyan találnak maguknak nőt? Mármint valamiféle állandó kapcsolatot…
2022. jún. 6. 13:19
 13/73 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom vonzza őket a rosszfiú. Plusz ha nagyon biztos és kényelmes, már unalmas a házasság, akkor sokkal jobban kísértésbe esnek az újdonság varázsa miatt. Meg pláne, ha minden adott, hogy sose derüljön ki.
2022. jún. 6. 13:21
 14/73 anonim ***** válasza:
93%
A mennyasszonyom egyszer arról beszélt, hogy az unokatestvére ajánlotta neki, hogy feküdjenek le. Valami gyanús dolgot éreztem. Később kiderült, hogy mégis lefeküdt vele. Persze csak lassan raktam össze a mozaikokat. Előbb azt mondta, hogy terhes. Mondtam, hogy akkor természetesen elveszem. Velem nem akart jönni a nőgyógyászhoz, elment a barátnőjével. Kicsit utána számoltam és rájöttem, hogy tőlem nem lehetett terhes mert előtte távol voltam. Az unokatestvérével a sztori akkor történt amikor hajlamos volt a peteérésre. A barátnője elmesélte egy másik személynek, az meg nekem. Rákérdeztem de a mennyasszonyom eleinte tagadott. Aztán annyit mondott, hogy csak annyi volt, hogy ráfeküdt az ágyban, a bugyi rajta volt és arra élvezett de nem hatolt bele. Azt mondta lehet befolyt. Azt mondta, hogy már minden rendben mert elment a gyerek. Sírva könyörgött, hogy maradjak. Azt mondta elvetélt de utólag megtudtam, hogy abortusza volt. Ekkor hányingert kaptam. Azonnal elhagytam. Egy ideig rá se tudtam nézni a nőkre mert ezek a képek voltak előttem. Súlyos depresszió következett. Nem voltam jó a következő párkapcsolatokban és talán 2 év múlva kezdhettem egy őszinte nyugodt kapcsolatot.
2022. jún. 6. 13:34
 15/73 anonim ***** válasza:
92%

Az exem elkezdett edzőterembe járni, és összejött a személyi edzővel, akit egyébként ismertem én is. Egyszer aztán nem számított rá,hogy felugrok hozzá, és lebuktak. Én nyilván kidobtam, ők pedig egy pár lettek.

A vicc az volt, hogy utána velem csalta az embert.

2022. jún. 6. 13:40
 16/73 A kérdező kommentje:
Huh 14 -es! Barátom! Erre nincsenek szavak…
2022. jún. 6. 13:42
 17/73 anonim ***** válasza:
97%
Egyik ismerősöm a házassága alatt úgy szedte össze a második gyerekét, hogy félrelépett a kolléganője és egyben barátnője pasijával.
2022. jún. 6. 13:47
 18/73 anonim ***** válasza:
100%
#17 vagyok. Az kimaradt, hogy a hölgy utána együtt is élt egy darabig a szeretőjével, majd elvált a férjétől. Aztán a szeretővel is szétmentek.
2022. jún. 6. 13:48
 19/73 anonim ***** válasza:
36%

12. Bocs, de mi ez az álszenteskedés? Én is rasszista vagyok olyan szinten, hogy utálom a fekákat, cigókat, arabokat, stb. De attól még diplomás vagyok, ezt a véleményem nem hangoztatom, multinál dolgozom, az ismerőseim, haverjaim, munkatársaim többsége nő. Sőt képzeld a választáson még az ellenzékre is szavaztam. Jóképű vagyok, magas, átlagosan jómódú, stb. De attól még rasszista vagyok.

Szóval nem értem egyáltalán ezt a 12-es válaszodat. Rasszisták mindenhol vannak. Te komolyan csak valamilyen bőrfejű focidrukkert tudsz elképzelni ilyennek?

2022. jún. 6. 14:24
 20/73 A kérdező kommentje:
19 -es Igen hát a rasszizmusnak tényleg vannak fokozatai. És igen jól látod! Én a 12 -es kérdésemben a valamilyen bőrfejű focidrukker / motoros bandába tömörülő kigyúlt rasszista vadbarmokra gondoltam…
2022. jún. 6. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!