Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mesélnétek DURVA megcsalási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.

Figyelt kérdés

Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.

Tudom-tudom minden megcsalás durva. Megviseli az embert. De én most arra gondolok, ami azért nagyon durva mert van benne valami különös csavar ami még fájdalmasabbá teszi a dolgot.

Pl.: szomszéddal/szomszédasszonnyal történt megcsalás. Rokon vagy közeli ismerőssel történt a megcsalás... De biztosan van még ezerféle bizarr fordulat…

Az a történet is érdekel, ami nem veled történt meg csak hallottál róla…

2022. jún. 6. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
96%

C.gány rasszistát én is ismerek. De azert c.gány nőt szedett magának fel es dul a love..

En csak a netrol tudok különös megcsalásos sztorit. Ami bennem megmaradt, hogy a pasi kb a házasságuk elején lépett félre amirol a feleség nem tudott.

A feleségnek nem lehetett gyereke igy gyerek nelkul élték le az eletuket.

Időközben érkezett egy levél (a feleség bontotta fel)amelybol kiderult hogy a férje meg is csalta, sőt még gyereke is lett. De a level valahogy ugy volt megirva ha nem akarja az apa es nem veszi fel a gyerekével a kapcsolatot, megértik.

A feleség az egész házasság alatt eltitkolta azt a férje elől, hogy a férjének van gyereke. Es csak halála után talalta meg ezt a levelet a férj. Azaz öreg aggastyanként tudta meg, hogy gyereke van.

2022. jún. 6. 16:09
 22/73 anonim ***** válasza:
96%

Némelyik sztori durva. Én egy csajtól hallottam olyat, hogy az egyik jó barinőjének a férje nyomult rá több ízben, taperolás, üzik meg ilyenek. Sőt még babanéző alatt is... Mentségére szóljon, hogy ez a csaj is játszadozott vele. Végül köztük nem lett semmi, de azóta hallottam, hogy egy másik jó barátnővel csalta a férj a feleségét. Persze azóta is együtt vannak, FBn meg házassági kép stb. A csemete meg cseperedik...

A másik sztoriban meg én voltam a szerető. Már szét voltak közltözve és az a csaj férje nem tudott rólam. Egyszer a közös lakásukban csináltuk, mert az üres volt amíg a válóper folyamatban volt. Volt egy fura érzésem így mindent elrakodtam. Egyszercsak hazajött a férj... szerencsére nem volt semmi olyan jel, viszont a csaj annyira zavarban volt. Én is remegtem de beültem a laptop elé és motyogtam valamit valami kitalált projektről, mert munkatársak voltunk a csajjal. Még kávéval is megkínált a férj, de én mondtam, hogy á már úgyis megy a vonatom. Fogtam a hátizsákom és útnak indultam... Később ők veszekedtek, addig a városban bolyongtam, aztán mikor a férj lelépett visszamentem a lakásra és ottaludtam a csajjal. Hát kemény pillanat volt, de a férj volt olyan naív, hogy nem gondolt semmi rosszat, vagy csak bele sem mert gonsolni. Annyit mondott a csajnak, hogy a rokonok mind azt mondják, hogy tuti van valakije, de ő nem. Ugyanakkor mi lenne ha mindenkinek elmondaná, hogy más fickóval találta egy lakásban... Forró helyzet volt és nem vagyok rá büszke

2022. jún. 6. 16:22
 23/73 A kérdező kommentje:
22- es. Több sztorit írtál. A sajátodra reagálnék. Hát ne haragudj! De azt kell mondanom, hogy ez már pofátlanság volt! Pedig én is voltam szerető! De az, hogy épphogy megúszód a lebukást, majd még aznap visszamész a csajhoz és még ott is alszol! Hát ez…
2022. jún. 6. 17:18
 24/73 anonim ***** válasza:
90%

A 4.kommentben is van ilyen pofatlanság

"- Házibuli. A csaj szexelt az egyik szobában egy sráccal, majd utána mintha mi sem történt volna, csókolgatta a pasiját."

Nem a 22.vagyok, csak gondoltam megosztom

2022. jún. 6. 17:23
 25/73 anonim ***** válasza:
97%
Az én exem,akinek még a családja is utálja a cigányokat,összejött egy cigány nővel,és még fel is vállalta🙈
2022. jún. 6. 17:37
 26/73 anonim ***** válasza:
96%
25 vagyok.Az még kimaradt hogy csodálouik rajta hogy miért utálja mindenki,és még cserébe el is mondja a nőt mindennek.Szánalmas…..
2022. jún. 6. 17:39
 27/73 anonim ***** válasza:
74%

22-es vagyok.

Akkor jött be a Covid és a home office. A szállásomat elveszítettem, így a szüleimhez kellett visszamennem, ami 70km-el odébb volt. Már nem lett volna összeköttetés, amivel haza tudtam volna érni. Így maradt az ottalvás...

2022. jún. 6. 20:59
 28/73 anonim ***** válasza:
96%
Szomszédnő ki akarta próbálni,hogy smacizik a szoszédasszony férje.Asszony rájött és utána még le is hordta a drága,hogy mit van úgy oda a férje nem egy nagy szám.Ez volt a védekezés.
2022. jún. 6. 21:00
 29/73 anonim ***** válasza:
100%

A feleségemet szokásomhoz hűen elkísértem a nőgyógyászhoz,mert hpv okozta problémái voltak.A vizsgálat közben egyszer csak kiszólt a doki és gratulált,mert a feleségem terhes.Mi pedig a hpv okozta seb miatt 2 hónapja nem szexeltünk. Majd a doki kezet fogott és ismét gratulált.

Egy világ dőlt össze bennem.

2022. jún. 6. 21:57
 30/73 anonim ***** válasza:
100%
Fhuuu 29-es ez kemény story.És a hpv-t azt is onnan sikerült neki összeszedni?Gondolom elváltál..
2022. jún. 6. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!