Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mesélnétek DURVA megcsalási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.

Figyelt kérdés

Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.

Tudom-tudom minden megcsalás durva. Megviseli az embert. De én most arra gondolok, ami azért nagyon durva mert van benne valami különös csavar ami még fájdalmasabbá teszi a dolgot.

Pl.: szomszéddal/szomszédasszonnyal történt megcsalás. Rokon vagy közeli ismerőssel történt a megcsalás... De biztosan van még ezerféle bizarr fordulat…

Az a történet is érdekel, ami nem veled történt meg csak hallottál róla…

2022. jún. 6. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
41%

Egy barátnőm fiújával feküdtem le, többször is.

Egyedülálló fiatal lányként tindereztem, amikor szembejött a srác profilja. A név más volt, és a kor is csak nagyjából stimmelt, ezért arra gondoltam, valaki visszaél a fotóival (egyébként jóképű, helyes srácról volt szó, de nem olyanról, akinek ilyen célokra ellopják a fotóit).

Jobbra húztam, később megtörtént a match is. Beszélgetésbe elegyedtünk, és hamar rájöttem, hogy visszaélésről szó sincs, csak így próbál valamiféle minimális álcát felvenni.

Először a lebuktatásra gondoltam, de nem akartam volna ilyen módon beavatkozni a kapcsolatba, ehelyett igyekeztem a motivációit kideríteni. Állítása szerint a hálószobában minden rendben volt, de 25 évesen nem akart még szexuálisan elköteleződni egyetlen nő mellett.

Igazából itt meg is állhatott volna a történet, mert semmi olyanról nem beszélgettünk, ami előremozdította volna a továbbiakat, nekem nem is volt ilyen szándékom.

Aztán úgy egy hónap múlva történt előrelépés. Egy másik barátnőmmel Balatonbogláron nyaraltunk ketten, amikor összetalálkoztunk a sráccal, aki éppen a Balaton-átúszás miatt volt ott, egyedül.

Beszélgetni kezdtünk, aztán csatlakozott hozzánk kajáláshoz, majd a barátnőm kitalálta, hogy borozzunk egyet a családi nyaralónkban, ahol megszálltunk, a fiút is meghívtuk.

Minden normális mederben ment, amíg a barátnőm viszonylag hamar jelezte, hogy fáradt, és inkább lepihenne, majd el is ment a szobájába aludni.

Ezután hamar a tinderezésünkre terelődött a szó. Közelebb húzódott hozzám, többször megérintett - nem volt igazán nyomulós, de egyértelműen tudtomra adta, mit akar. Volt már bennem némi alkohol, és egyébként is nagyon vonzónak találtam, és hát egyszer csak azon kaptam magam, hogy szenvedélyesen szopom a konyhában. Miután orálisan kielégítettem, ő is viszonozta, nagyon élveztem. Akkor és ott még többet akartam, de már nem lett kellően merev egy aktushoz, így nem mentünk tovább.

Másnap szégyelltem magam, amiért ezt csináltam, de nem beszéltünk az estéről, reggel el is utazott.

Hajtott azonban a vágy, még többet akartam tőle, és nem is kellett sokat várnom, hogy jelentkezzen... Úgy egy hét múlva lebeszéltünk egy találkozást az albérletemben, ahol megtörtént a dolog. Innentől kezdve ezt nagyjából hetente-kéthetente megismételtük, úgy fél éven át.

Miközben egyre inkább kívántam, tudtam, hogy hibát követek el ezzel, az orgazmust minden egyes alkalommal szégyenérzet követte, volt, hogy el is sírtam magam utána. Ezért aztán véget vetettem a kapcsolatnak.

Szerencsére azóta sem derült ki a viszonyunk, időközben meg is házasodtak.

2022. jún. 8. 11:32
 42/73 A kérdező kommentje:
41 -től kérdezem! Én nem ítélkezem! Én is voltam szerető. Az is egy bonyolult történet…Én azt kérdezném véget ért e azóta a viszonyotok, vagy találkozgattok -e még?
2022. jún. 8. 13:23
 43/73 anonim ***** válasza:
97%
Bár ez nem megcsalás, de durva. Volt egy lány, néha össze jártunk, de nem jártunk. Bdsm kapcsolat volt, szeretek domináns lenni, de szívesen átengedtem neki is a gyeplőt, mert ő is szerette. Aztán idővel ez a kapcsolat elhalványult, belekerültem egy másik lánnyal egy igazi kapcsoaltba. Pár hónap múlva felmentem az előző lányhoz, beszélgettünk mint a barátok, de valamiért kérte, hogy hadd nézze meg a messengerem. Odaadtam mert semmi takargatnivalóm nem volt. Magára keresett rá, hányszor és, hogy beszéltem róla. Igazából semmit nem talált. Majd mondta, hogy ha szeretném én is megnézhetem az övét. Persze, hogy kíváncsi voltam, de nem a becenevemre kerestem (ahogy mindeki szólít), hanem az igazira. Kiderült, hogy azon helyzetekben mikor ő dominált fotókat készitett és ezt megosztotta a kis barátnőivel. Ezeken a fotókon rettentő megalázó helyzetekben voltam látható, arcal, mindennel. A szemem láttára törölte őket a beszélgetésekből, de örök tanulság maradt számomra. Megkérdeztem miért csinálta, azt válaszolta, hogy bosszút akart állni amiért otthagytam. Nagyon vissza kellett fogjam magam, hogy ne verjem agyon ott helyben.
2022. jún. 8. 16:09
 44/73 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy volt munkatársam története:

Ő egy lány, akinek volt pasija. De közben megcsalta egy nős férfival a párját és terhes is lett tőle. A férfi felesége nem tudott a gyerekről, a csajt viszont nem hagyta el a pasija, a nevére is vette a gyereket.

Majd mikor már olyan 7-8 éves volt a lánya és a nevelőapuka elhagyta őket akkor kereste meg a nős férfit akiknek azóta se lett gyerekük és bíróságra citálta meg DNS teszt stb...

2022. jún. 8. 19:25
 45/73 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősök sztorija:

Együtt éltek 10en x éve, a férfinek jött a szerető munkatárs.

A két nő mindig mindent tudott egymásról, 3 évig küzdöttek mindketten azért a pocsert.

És ráadásul mind két nőről csúnyákat mondott a másiknak és a nők ezeket elmondták egymásnak bosszúból.

Pasi végül a szeretővel él, de amikor elkezdtek együtt élni akkor is még a volt nőt melegen tartotta.

Azóta a régebbi nő eltűnt, szerető maradt, és a szerető is meg lett már csalva egy 3. nővel.

2022. jún. 10. 14:01
 46/73 A kérdező kommentje:

45 -ös na ezt nevezem én poliamór kapcsolatnak :)

Én megkérdeztem volna őket, hogy miért nem költöznek össze hárman ? Manapság már ilyen is van :)

2022. jún. 10. 14:21
 47/73 anonim ***** válasza:
95%
Nővéremnek viszonya volt a főnökével a 90-es években. A főnöknek családja volt, két gyermekkel. Nővérem terhes lett, először el akarta vetetni, de aztán úgy döntött, hogy megtartja a gyereket, a férfinak nem szólt róla, inkább felmondott és eljött a cégtől. Most 26 éves a fia és a férfi a mai napig nem tudja, hogy van egy fia is.
2022. jún. 10. 14:24
 48/73 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm együtt élt a párjával a párja lakásában aki elment a családjához napokra, erre a pár napra barátnőm beújított valami pasit.
2022. jún. 10. 14:56
 49/73 anonim ***** válasza:
100%
Volt párom. Egy hotelben dolgoztunk, és a kolléganőimet szépen levarrogatta az irodában/ szobákban/ mosdóban. Aztán kidobtam, majd visszajött és megigérte, hogy megváltozik. Nem így lett. Utána elment, hogy vegyen egy autót. Az autót egy nő hirdette. Kiderült, hogy megd*gta a kocsiban. Elment masszőrhöz, akit szintén megpakolt. Aztán, nőknek meg fiatal “kislányoknak” fizetett éveken keresztül mellettem a szexért. Természetesen az én lakásomra hordta fel amíg dolgoztam. Aztán a bolt ahova rendszeresen jártunk… 3 fiatal pénztáros csaj van. Mindegyiket megkettyintette. 2-nek kisgyereke és férje is van. Végül a pszichológust b*szta meg. Na ott betelt a pohár… Azóta is ezt csinálja. Ha azóta nem kapott el valamit. Most így kicsit vicces leírni, hogy mekkora egy görény. De akkor ez tönkre vágott teljesen. 2 év volt mire rendbe jöttem , hála a szakembernek. 30/N
2022. jún. 10. 19:16
 50/73 A kérdező kommentje:

49 -es! Még a pszichológust is megb*szta? na ezt már végképp nem értem. Kinek kellett akkor pszichológus? Mindigis utáltam a pszichológusi szakmát. Nem sokra tartom. Egy szakembernek lehetett volna annyi tartása, hogy ellenáll…

Elvégre az emberi viselkedés ismerete a szakmája

Tudom fáj erről beszélned. De a történetednek ez a része érdekelne. Mégis, hogy a fenébe történt ez?

2022. jún. 10. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!