Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.
Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.
Tudom-tudom minden megcsalás durva. Megviseli az embert. De én most arra gondolok, ami azért nagyon durva mert van benne valami különös csavar ami még fájdalmasabbá teszi a dolgot.
Pl.: szomszéddal/szomszédasszonnyal történt megcsalás. Rokon vagy közeli ismerőssel történt a megcsalás... De biztosan van még ezerféle bizarr fordulat…
Az a történet is érdekel, ami nem veled történt meg csak hallottál róla…
Furcsa, de extrém megcsalást csak nőkről tudok mondani. A srácoknál általában csak annyi volt, hogy elmentek buliba, aztán dugtak valakivel, akit sokszor nem is ismertek. Esetleg ex került képbe újra.
Nőktől:
- A szomszédunk kamionos volt. A nő az utcában lévő másik férfival csalta meg, akivel a hapsi rendszeresen sörözött.
- Házibuli. A csaj szexelt az egyik szobában egy sráccal, majd utána mintha mi sem történt volna, csókolgatta a pasiját.
- Szintén kamionos sztori. A férj kamionozott, aztán a nő terhes lett. Betudta húzni, hogy még akkor szexeltek a férjével, amikor otthon volt, de mindenki más tudta, hogy más az apa. A kinézet szerint is.
- Nekem 2 személyes netes tapasztalatom volt. Egy csoportban beszélgettem egy lánnyal, a poszt kb. arról szólt, hogy milyen rossz a megcsalás. Bejelölt, rám írt, hogy jó néha normális srácokat is látni, milyen rosszak a félrelépő nők és egyebek. Másnap már meztelen képet küldött nekem és a pasiját szidta. (Harmadik nap egyébként szembesítettem azzal, hogy mennyire gáz. Utána engem is elszidott, hogy én vagyok gáz.)
1-esnek mondom: Sajnos én is részese voltam ilyesminek. Engem a szomszéddal csalt meg az ex barátnőm…
Sok éve történt, de még mindig fáj….
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!