Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mesélnétek DURVA megcsalási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.

Figyelt kérdés

Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.

Tudom-tudom minden megcsalás durva. Megviseli az embert. De én most arra gondolok, ami azért nagyon durva mert van benne valami különös csavar ami még fájdalmasabbá teszi a dolgot.

Pl.: szomszéddal/szomszédasszonnyal történt megcsalás. Rokon vagy közeli ismerőssel történt a megcsalás... De biztosan van még ezerféle bizarr fordulat…

Az a történet is érdekel, ami nem veled történt meg csak hallottál róla…

2022. jún. 6. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
13%
Te beteg vagy...
2022. jún. 6. 12:33
 2/73 anonim ***** válasza:
98%
Rokonom elvett egy rossz hírű, piás-drogos nőt. Bedrogozva bepiálva több hapsival is csalta, közben gyerekük is volt. Az a durva, hogy a barátnőjét ismertem, aki szintén rossz hírű, mert egy osztálytársam nővére. Az osztálytársam rendesebb srác volt. Ezt a barátnőt a lagzin láttam először, és tudtam is meg, hogy ezek barátnők. Na akkor már tudtam, hogy a nőt nem szabad elvenni.
2022. jún. 6. 12:38
 3/73 anonim ***** válasza:
98%
A családunkban történt, fiatal házasok voltak, egy Pest megyei településre költöztek, hitelből kezdtek építkezni, a gyereket tervezték. Jóban lettek a szomszédokkal, de az asszony mint kiderült, túl jóban lett a szomszéddal. Annyira, hogy át is költözött hozzá, hónapokig így voltak szomszédok a friss férjével. A férj teljesen összeroppant, hamar válás lett a dologból. A nő azóta hozzáment a szomszédhoz.
2022. jún. 6. 12:43
 4/73 anonim ***** válasza:
95%

Furcsa, de extrém megcsalást csak nőkről tudok mondani. A srácoknál általában csak annyi volt, hogy elmentek buliba, aztán dugtak valakivel, akit sokszor nem is ismertek. Esetleg ex került képbe újra.

Nőktől:

- A szomszédunk kamionos volt. A nő az utcában lévő másik férfival csalta meg, akivel a hapsi rendszeresen sörözött.

- Házibuli. A csaj szexelt az egyik szobában egy sráccal, majd utána mintha mi sem történt volna, csókolgatta a pasiját.

- Szintén kamionos sztori. A férj kamionozott, aztán a nő terhes lett. Betudta húzni, hogy még akkor szexeltek a férjével, amikor otthon volt, de mindenki más tudta, hogy más az apa. A kinézet szerint is.

- Nekem 2 személyes netes tapasztalatom volt. Egy csoportban beszélgettem egy lánnyal, a poszt kb. arról szólt, hogy milyen rossz a megcsalás. Bejelölt, rám írt, hogy jó néha normális srácokat is látni, milyen rosszak a félrelépő nők és egyebek. Másnap már meztelen képet küldött nekem és a pasiját szidta. (Harmadik nap egyébként szembesítettem azzal, hogy mennyire gáz. Utána engem is elszidott, hogy én vagyok gáz.)

2022. jún. 6. 12:48
 5/73 A kérdező kommentje:

1-esnek mondom: Sajnos én is részese voltam ilyesminek. Engem a szomszéddal csalt meg az ex barátnőm…

Sok éve történt, de még mindig fáj….

2022. jún. 6. 12:49
 6/73 A kérdező kommentje:
És akárcsak a 3 -as történetében, az én exem is hozzáment a szomszédhoz…
2022. jún. 6. 12:54
 7/73 anonim ***** válasza:
36%
Talán annyira nem durva, 21 évesen volt barátnőm és "szeretőm" is. Nem tudtak egymásról. Délután megdugtam a szobámban a csajt, akivel összejárogattam, aztán este megdugtam ugyanott a barátnőmet is.
2022. jún. 6. 12:59
 8/73 A kérdező kommentje:
7- es azért érdekelne mi lett ennek a vége? Durva lebukás ha jól sejtem...
2022. jún. 6. 13:02
 9/73 anonim ***** válasza:
32%
Nem. 21 éves voltam, részeges egyetemista, kb. semmit nem tudtam a világomról. Megcsaltam a csajt összesen vagy 3-4 lánnyal úgy, hogy sose tudtak egymásról. Nem volt semmi lebukás, bár a lány mesélte egy jó barátomnak négyszemközt, hogy érzi talán megcsalom, de annyira szeret hogy még az sem érdekli, csak ne tudjon róla. Elég durva.
2022. jún. 6. 13:07
 10/73 anonim ***** válasza:
100%
Egyik exem, egy közös ismerőssel csalt. Mind egy baráti társaságba jártunk, majd mikor mi szakítottunk, egy hétre rá azt a csajt is megcsalta egy másikkal. Az egész társaságot otthagytam. Kellenek a fenének ilyen emberek. Ugyanezt az exemet a következő nője megcsalta, mikor már együtt laktak. A dolgot nehezítette, hogy az apja annak a csajnak a tesójával járt, szóval nem tudta csak úgy kidobni. Hónapokig együtt laktak még, miközben tudta, hogy csalják.
2022. jún. 6. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!