Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mesélnétek DURVA megcsalási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.

Figyelt kérdés

Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.

Tudom-tudom minden megcsalás durva. Megviseli az embert. De én most arra gondolok, ami azért nagyon durva mert van benne valami különös csavar ami még fájdalmasabbá teszi a dolgot.

Pl.: szomszéddal/szomszédasszonnyal történt megcsalás. Rokon vagy közeli ismerőssel történt a megcsalás... De biztosan van még ezerféle bizarr fordulat…

Az a történet is érdekel, ami nem veled történt meg csak hallottál róla…

2022. jún. 6. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
100%
A lépcsőházban, ahol laktunk, egy igénytelen cigó csávó teherbe ejtett egy jól szituált, szép csajt. Ha már így alakult, odaköltözött a csajhoz a pasi, aztán egy hétre rá teherbe ejtette a szembeszomszéd nőt is. Ha nem a környezetemben történik, el sem hiszem. :D
2022. jún. 10. 21:08
 52/73 anonim ***** válasza:
87%

49 es akkor a gyk meg olyan szívesen dobalozik a pszichologus javaslataikkal.

Amugy hogyan derültek ezek ki?

2022. jún. 10. 21:14
 53/73 anonim ***** válasza:
100%

45 vagyok

46. Én kérdeztem a lányt, a szeretőt, de csak viccesen, hogy miért nem élnek hármasban? Erre halál komolyan válaszolt, hogy a pasi már mondta, hogy ő úgy lenne boldog..

49. Kicsit durva amit írsz, talán túlzásnak is érzem.. oda ment egy eladó autóért és rögtön meg is dugta a nőt? Mert értem a boltos csajokat kolleganoket volt ideje fuzogetni... És tényleg.. honnan tudtad ezeket ilyen részletességgel meg?

2022. jún. 10. 22:44
 54/73 anonim ***** válasza:
100%
#51 Fúj. Ha megtudnám, hogy egy csaj egyáltalán összefeküdt egy igénytelen c-vel, jó nagy ívben elkerülném, az biztos.
2022. jún. 10. 23:27
 55/73 anonim ***** válasza:
80%

A kollégás dolgok úgy derültek ki, hogy bepanaszolta az egyik kolléganőm, mert féltékeny volt rá. (Elvileg voltak bizonyítékai bár hálisten én azt nem láttam.)Megtudta, hogy másokat is húzogat…Aztán a főnök megtudta, hogy mik folynak a munkahelyen, majd elbocsátották. Amit úgy magyarázott, hogy egy gyökér a főnök és utálja amiért olyan jól dolgozik. ( Khm másokon..)😂A főnöknek addig rágtam a fülét, amíg le nem ordított, hogy ez nem egy bordélyház!!! Aztán elszólta magát, én meg tudni akartam, hogy mégis miről beszél, majd behívatta az irodába az egyik nőt, aki részletesen elmondta négyszemközt , hogy mi a helyzet. Teljesen összeomlottam. Hazamentem és hatalmas veszekedést rendeztem, kihajigáltam a lépcsőházba a cuccait. Mint, írtam egy rövid idő után megbocsátottam neki és visszafogadtam.

Pár hónap múlva kaptam engedélykérésbe egy fura üzenetet. Abban az állt, hogy elszerette a “ párom teljes neve” az ő menyasszonyát. A lakcímünk, autónk, képek csatolva amin a nővel együtt sétálnak, aztán a párom üzenetei és nemiszerve. Na itt újra kidobtam. Aztán azzal jött, hogy szexmániás és segítségre van szüksége. Ne hagyjam el. Csak nem tudta magát irányítani…

Legközelebb úgy derültek ki, hogy a telefonját egyszer gyönyörűen elől hagyta én meg kifigyeltem a jelkódját. Sikerült beleolvasnom. Tudom nem szép, de gyanakodtam. Aztán felismertem a profilképjük alapján a csajokat. Plusz ugye a munkahely is ki volt írva. Messengeren beszéltek vele.

A keresési előzményeiben egy szexhirdetés volt, amire ő írt és választ is kapott. Ott ő beszélt arról mekkora don juan. “ Elege van belőlem, nem csinálok semmit, bezzeg ő. Ne csodálkozzon otthon a boszorkány, ha a pszichológus is megvolt tegnapelőtt.” Pontosan azon a napon járt ott. Emlékszem, hogy először nem akart menni, aztán mikor hazajött alig várta a következő időpontot. A találkozó természetesen le volt beszélve.

Az autós dologgal meg a haverja előtt dicsekedett. Végig olvastam minden üzenetét.

Aztán fura telefonszámok voltak a telefonjában. Nem voltak nevek mellette csak betük, monogrammok. Feltűnt mert általában berögződése, hogy teljes nevek szerepelnek a telefonkönybe, hogy tudja kit hív. Laciból is van 20 db biztos. No de… Lementettem párat a sajátomra, és mikor volt időm felhívtam őket. Egyről kiderült, hogy egy kollégája, a másik hármat nő vette fel, aztán közölték, hogy nőknek nem nyújtanak szexuális szolgáltatást.

A kollégás dolgok mégegyszer beigazolódtak ,Instagramon nem törölte ki a beszélgetéseiket. Ment a nosztalgia ezerrel… Jó részletesen. Fuuuj..

Őszinte leszek, szombatonként 2-3 órát nem voltam otthon, mert esti suliba is járok a munka mellett. Neki bőven elég volt ennyi idő, hogy elvégezze a “ fontos” dolgokat. Napi rendszerességgel, több nővel is mélyebben kommunikált. Az egyiknek azt írta, hogy ha terhes lenne tartsák meg a babát. Nagyon vágyik egyre. A vicc az, hogy nekem ezt sosem említette. Durvának szerintem elég durva, vagy inkább már kegyetlen.

2022. jún. 11. 00:12
 56/73 anonim ***** válasza:
90%
49-es voltam. Az eladó csajokat, úgy fűzte be, hogy bókolt nekik ezerrel. Igazából nem tudom… Minden nőt el tud csábítani. Beadja a kisfiús mosolyt, meg kedves és hipp hopp ráutaznak a nők. Pedig láttak minket sokszor együtt… Lehet ez volt az izgalmas, hogy tiltott gyümölcs.
2022. jún. 11. 00:14
 57/73 A kérdező kommentje:

49 -es. Engem ebben a történetben pszichológus esete érdekelne mert egy pszichológusnak mégiscsak van valamiféle erkölcsi kódexe, hogy az ügyféllel, vagy ügyfél pasijával nem fekhet le. (Ezért kérdeztem kinek kellett a pszichológus)

Egy ilyen esett miatt simán ki is rúghatnák azt a pszichológust... Nameg egy pszichológusnak mégiscsak az a szakmája, hogy átlásson az emberi játszmákon nem?

Szóval én ezt nem értem! Hogy a fenébe történtetett ez?

2022. jún. 11. 06:37
 58/73 anonim ***** válasza:
81%
Engem egy buliban gináztak be, viszont az akkori vőlegényem szerint ez megcsalásnak számított és persze szerinte az én hibámból történt az egész.
2022. jún. 11. 08:07
 59/73 A kérdező kommentje:
58 -as. Ezrk után még jó hogy wlhagytad a vőlegényed! Szánalmas hogy ezek után még téged hibáztatott
2022. jún. 11. 11:06
 60/73 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém cifra. A volt barátnőm fiatal, ex nemzetközi kifutómodell, nyelveket beszél, komoly diplomája van. Távkapcsolatnak indult, de a COVID miatt több hónapot is együtt töltünk (home office). Aztán 2 év múlva rászántam magam a költözésre, már a bértárgyalási fázisban voltam két helyen is. Ekkor írt egy hapsi, hogy az (akkori) barátnőm átverte: benyomatta magát egy jó munkahelyre kihasználva a hapsi kapcsolatait, mellékesen pénzt is kért, cserébe szexet adott illetve beígérte, hogy együtt is lesznek. Csak miután megkapott mindent elkezdte hanyagolni a hapsit, aki ezt rossz néven vette.

Közben az is felmerült, hogy jó eséllyel már megismerkedésünk előtt is alkalmi luxusprosti volt, ha éppen kellett a lové vagy el kellett érni valamit...

2022. jún. 11. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!