Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.
Mesélnétek DURVA megcsalási eseteket? Elmondom mire gondolok.
Tudom-tudom minden megcsalás durva. Megviseli az embert. De én most arra gondolok, ami azért nagyon durva mert van benne valami különös csavar ami még fájdalmasabbá teszi a dolgot.
Pl.: szomszéddal/szomszédasszonnyal történt megcsalás. Rokon vagy közeli ismerőssel történt a megcsalás... De biztosan van még ezerféle bizarr fordulat…
Az a történet is érdekel, ami nem veled történt meg csak hallottál róla…
30 a "feleségemnek" hivja..
Ez még durvább..
Én a szüzességemet 19 évesen a bátyám haverjának a feleségével veszítettem el. Utána egyetemistaként rendszeresen “meglátogatott” a koleszban, szerencsére nem derült ki.
Nővérem legjobb gyerekkori barátnőjével is lefeküdtem, amikor külföldről jött hozzá. A durva az hogy kép is van róla, ahogy fog amikor én pár hetes kb újszülött voltam XD
Egy barátom ismerősét a szomszéd nyugdíjas faszival csalta a felesége, elvileg úgy, hogy miután a hapsi elment munkába ők összebújtak. Így is derült ki. A durva az, hogy volt 5 gyerek akiknél így kiderült, hogy nem a férj az apa.
Egy munkatársamat a gyerekük fociedzőjével csalta a felesége, itt az volt, hogy az első gyerek a kollégámtól a többi három pedig a fociedzőtől volt, akciózás közben buktak le ők is.
Uh, sajnálom, volt egy exem, akinek a nővére összejött egy sráccal, nagyon szerelmesek voltak egymásba. Aztán valamiért vége lett, kiderült, exem anyja kavart be, képes volt összejönni a lánya párjával. Azóta finoman szólva sem felhőtlen az anya-lánya kapcsolat. Ha nem a közvetlen környezetemben történik, el sem hiszem, hogy ilyen van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!