Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanús lenne ez? Vagy felfujom?
A párom kb fel éve borotvált ott utoljára. Én nem bánom, sose volt bajom a szőrével, férfias, nem is ez a téma most.
Ottalvos, haveros, pecázás előtt 1 nap alatt olyan mondattal jött ki a fürdőből hogy szívem, leborotvalom a mellkason mert zavar rajta már a nagy szőr. Mondom ok, tedd azt. Majd negyed óra múlva úgy jött ki hogy mindenhol borotvált kivéve a lábát... :D
Hát nem érdekes.
Vasárnap hajnalba amikor hazajott teljesen természetesen, megszokottá viselkedett másnap is. De ugye azt tudjuk lelketlen pasiknak semmit nem jelent.
Szex az horgászat előtt 2 nappal volt aznap (szombaton) orálisan elégítettem ki mert menstrualtam de azóta se volt szex. (kedd este van...) azaz 3 napja.
Ez viszont Furi. :(
Szerintetek?
Ha Furi mégis hogy induljak el a nyomozásba?
Jézusom. Milyen betegek járnak ide?
Utolsó válasza. Képes voltál ilyet kreálni?
Te tuti valami nárcisztikus nő lehetsz.
Hát, kérdező... részedről humor=0, irónia=0.
Nem tudom, hogy bír ki a férjed. Biztos van valami más jó tulajdonságod.
De esetleg nem akarsz elgondolkodni azon, amit írtunk?
Ki kell deríteni a dolgokat, nem pedig rágódni rajta!
Na jó. Mint csávó, hadd szóljak hozzá. Először is nem az a para, hogy gyanakodsz, hanem, hogy BELENÉZEL a telefonjába enegdély nélkül. Mi van ha valakivel tényleg van egy bizalmas beszélgetése és elolvasod?
A második, hogy magamból kiindulva tudom, hogy egy csávó nem tervez ennyit egy kúrásért. Ha van lehetősége megkapni amit akar, megteszi. Utána gondolkodik.
Ha mindent megkap otthon nem fog megcsalni szerintem. Én nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!