Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csak felfújom a dolgot vagy jogosan esett rosszul a férjem viselkedése?
A férjemmel és anyósommal beültünk egy cukrászdába. A férjem háta és dereka eléggé fáj mostanában, ezért először csak meglepett, majd elég rosszul is esett, hogy a miknet kiszolgáló hölgynek azonnal segített kihozni a sütiket meg az üdítőket, sőt a mosatlant is ő szedte össze és vitte vissza a pulthoz hogy ne kelljen fáradnia.
Nekem ez nagyon rosszul esett. Otthon csaknem halálán van, még egy pohár vizért sem tud kimenni a konyháig, egy idegen csajnak meg simán pattog.
A férjem szerint nincs ezzel semmi baj, csak udvarias volt.
Hàt, elég érdekes, hogy valaki a pincérnek segít kiszolgálni, miközben ő a vendég. De még furcsább, hogy otthon pedig még magát sem látja el.
Jogos a sérelmed szerintem.
Az én férjem is mindig segít a pultosoknak, pincéreknek, de én is, valahogy ezek mi vagyunk.
Lehet most az anyja miatt (is) volt ilyen, meg hogy kicsit kiszabadultatok otthonról,-bár nem tudom mennyit mentek ki a nagyvilágba pénzt költeni.
De gondolom nem véletlen van ekkora féltékenység benned, éd vagy ilyen hepciás a férjed vs fiatal (gondolom) pincércsajjal szemben.
Ezt érdemes tisztázni, meg úgy az egész házasságod rendbe tenni, mert ez sokat elárul rólatok, és így elég xar élet elé néztek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!