Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csak felfújom a dolgot vagy jogosan esett rosszul a férjem viselkedése?
A férjemmel és anyósommal beültünk egy cukrászdába. A férjem háta és dereka eléggé fáj mostanában, ezért először csak meglepett, majd elég rosszul is esett, hogy a miknet kiszolgáló hölgynek azonnal segített kihozni a sütiket meg az üdítőket, sőt a mosatlant is ő szedte össze és vitte vissza a pulthoz hogy ne kelljen fáradnia.
Nekem ez nagyon rosszul esett. Otthon csaknem halálán van, még egy pohár vizért sem tud kimenni a konyháig, egy idegen csajnak meg simán pattog.
A férjem szerint nincs ezzel semmi baj, csak udvarias volt.
Nagy baj nincs a házasságunkkal legalábbis eddig úgy gondoltam. Itthon már harmadik hete csak pihen a háta miatt, teszem hozzá azelőtt se segített ilyen buzgón nekem. A csajjal nem volt semmi baj, szegény nagyon kellemetlenül érezte magát, többször is szólt és kérte a férjemet, hogy ez az ő feladata, de nem sok sikerrel.
Anyósom is furcsállta a dolgot, de nekem nem tette szóvá.
De, hidd el, nagy gond van a házasságotokban, ez nagyon trének hangzik.
Ahogy itt nagyon sok más kommentelő "házassága" is.
Így együtt élni valakivel, aki elviekben AZ ember az életedben...jézus.
Biztos én vagyok furcsa, de cukrászdában általában ki sem hozzák, hanem én viszem a helyemre a sütiket, az meg alap, hogy visszaviszem a "mosatlant".
Étteremben már más a helyzet, ott valóban furcsa. Ha amúgy nem tette a szépet a pincérnek, akkor én ezen nem akadnék fenn. De otthon elbeszélgetnék vele, hogy akkor ő most tulajdonképpen mennyire beteg?
ha kibújik otthon a házimunka alól, a hátfájásra fogva, akkor jogosan sérelmezed.
én nem értem, miért kéne vendégként ugrálnom a pincér körül?!
azért megyek ilyen helyre és fizetek, h. ne nekem kelljen ugrálni, a pincérnek ez a munkája.
túlzó és felesleges gesztus még a pulthoz vinni az edényeket.
valszeg tetszett neki a nő és imponálni akart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!