Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vagy ne? Felfújom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy ne? Felfújom a dolgot?

Figyelt kérdés

Kicsit félve írom ki a kérdést, mert biztos lesz, akiktől beszólogatást fogok kapni, de azért leírom a problémámat.

Valahogy mostanában a barátom egyre többször beszél velem csúnyán, ami miatt majdnem szakítottam is vele. Azt mondja én nem szeretem őt, meg hogy én semmi jót nem érdemlek tőle. Ezután megharagszok rá, és nem akarok vele beszélni. ilyenkor felhív, hogy bocsánatot kér, és hogy szeret. Megbeszéljük, és utána megint kezdődik az egész elölről, akár aznap.

Olyan mintha provokálna engem, írja utána hogy szerinte én szeretek gonoszkodni vele szemben, hülye vagyok, és fogjam be a szám. Azóta csinálja ezt mióta mondtam, hogy míg nem éltünk együtt, én nem szeretnék vele közös házat venni. Meg csodálkozik azon, hogy én nem szeretnék még gyereket, mert ő örülne neki. 8 hónapja vagyunk együtt, és együtt sem élünk.

Teljesen össze vagyok zavarodva, ami a viselkedését illeti.

2021. dec. 1. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyennel össze sem költöznék sose nem hogy gyereket szüljek neki. Hagyd a fenébe és keress mást.
2021. dec. 1. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts.
2021. dec. 1. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle rosszindulat nélkül írom: dobd ki.

Az ilyen, aki (az elvileg) rózsaszín ködös időszakban (meg úgy amúgy is) csúnyán beszél veled, beszólogat, demotivál, leépít, nem érdemel meg. Nem való társnak. Legalábbis hozzád nem.

Hosszútávon ez nagyon csúnya tud lenni. Én kilépnék ebből a saját érdekemben.

2021. dec. 1. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kuka
2021. dec. 1. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hät tudod ingoványos alapra nem épîtünk häzat.

A leíräsodból tisztán látszik,hogy egy magában bizonytalan,ingatag személy a barátod.Räadasul a rosszindulatú fajta,aki ellenségeskedéssel,mások ocsárlásával vetíti ezt ki.

Hangulatingadozásai miatt egyszer sérteget, majd nemsokra rà bocsánatot kér.De ez nem jelent semmit nála!Mert nincs súlya a bocsánatkéresnek.Hisz újra,meg újra eljátsza ezt..Mert Ez egy végtelen folyamatos hangulatváltakozás.

Nem lesz vége.Ismertem ilyet.

Erre gyereket tervezni?

Menekülj mert csak rosszabb lesz!

2021. dec. 2. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!