Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy ne?

Figyelt kérdés

3 éve van kapcsolatom. Együtt élünk. Nyilván én vagyok a gyengébb fél a kapcsolatban, és úgy érzem úgy érzem hogy néha nekem nincs jogom bele szólni abba hogy a párom olyannal üzenget, akivel régen össze jártak, azóta a lánynak is van párja, de megláttam amikor leveleztek és a lány “drágának” szólította a páromat. Nyilván ezt felhoztam mivel ő nem szólt a dologról h beszélnek újra, és azt is láttam hogy telefonáltak órákig amiről szinten nem tudtam… erre még neki állt feljebb h azért nem szól ilyenekről mert tudja h kiakadok. Wtf? Elvicceli a dolgot és szerinte túl reagálom h beszélgetnek. Korábban is volt egy ilyen eset, az egy másik lány volt, még találkozót is beszéltek meg de semmi nem lett belőle és nyilván erre is rá jöttem és akkor is én voltam a hibás h ki akadtam h ő beszélget egy lánnyal. Megjegyzem evvel a legutóbbi csajjal is beszéltek meg találkozót, és lehet h most hétvégén találkoztak is de erről én nem tudok mert nem voltunk egy városban. Nyomozni meg nem fogok mert nem vagyok mániákus. Ahogy kezeli ezt a dolgot mikor felhoztam nagyon bántó, h én vagyok kb lehülyézve és azt érzem h nekem kb nincs is jogom ilyeneket mondani h ő kavar mással mintha egy szent lenne. Nem tudom megcsalt e valaha, ilyesmikre nem jöttem rá, ha igen, akkor jól eltitkolta mert nyomát nem látom ilyen eseményeknek. Teljesen úgy kezeli mintha az oké lenne h beszél egy régi szex partnerével es nem szól róla. Kb azt várja h ne is szóljak semmit es kérjek bocsánatot h fel mertem hozni, ettől meg úgy érzem h inkább tényleg be kene fognom es elhinni azt h nincs semmi közöttük, mert ha vitázok akkor tönkre megy a kapcsolatunk es szakít ez miatt.

Korábban én is beszélgettem egy fiú ismerősömmel akivel tényleg nem volt semmi közöttünk es 2 év után hozta fel h őt ez zavarja…mert meglátta h irt nekem es ez miatt meg kellett szakítanom a sráccal a kapcsolatot. Nem haltam bele, de ez akkor viszont így nem fair, h én szakitsak meg mással minden kapcsolatot, míg ő vígan beszélhet titokban a dugibarátnőjével….

Igazából nem szeretnék szakítani mert lehet h helyrehozhato de nem tudom h most nekem kellene akkor bocsánatot kérni vagy ne…

2021. nov. 20. 16:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
16%
Van egy lány barátom, neki van pasija és mégis drágázzuk egymást, nincs benne semmi különleges. Soha nem szakítanám meg egy régi barátommal a kapcsolatot, mert a barátnőm kiakadna rajta, hogy dumálok vele.
2021. nov. 20. 16:42
 2/29 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem ez a drágázás kicsit sok. Főleg h nem is szólt róla h újra beszélnek évek után.
2021. nov. 20. 16:44
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Arról, hogy beszélnek nem kell szólni, de a taliról azért illik, én megszoktam kérdezni, ha lány baráttal találkozok, hogy zavarná -e.
2021. nov. 20. 16:53
 4/29 A kérdező kommentje:
Jó akkor el tekintek attól h beszélnek és arról nem szólt, de a találkozóról már csak akkor amikor felhoztam h láttam beszélnek és elviccelte a dolgot meg elröhögte h túl reagálom
2021. nov. 20. 16:55
 5/29 anonim ***** válasza:
90%
Igen, kicsit gyanús, hogy a taliról nem szólt, én megpróbálnám megbeszélni, elmondani neki, hogy zavar és szóljon legközelebb. Aztán ha nem tartja magát hozzá, akkor kidobod.
2021. nov. 20. 16:58
 6/29 A kérdező kommentje:
Igazából ez az egész tegnap történt és akkor próbáltam beszélni vele h ez így nem fair, de kb nem mondott semmit csak a vállát vonogatta és nevetett
2021. nov. 20. 16:59
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Gondold át, hogy hosszabb távon megéri -e ebbe energiát fektetni, ő az az ember, akivel le akarod élni az életed? Elolvastam még egyszer amit írtál és úgy tűnik nem nagyon fog ezen a téren változni.
2021. nov. 20. 17:03
 8/29 A kérdező kommentje:
Igen ebbe is bele gondoltam már, igazából a mi kapcsolatunk számomra hihetetlen még mindig mert ő túl jóképű hozzám, évekig epedeztem utána titokban, míg valahogy egyszer elkezdtünk újra beszélgetni és össze jöttünk. Tehát úgy érzem jelenleg h ha most szakitanék ilyet nem találnék mint ő….
2021. nov. 20. 17:06
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
"Mindig van egy nagyobb hal", nem hinném, hogy csak úgy a semmiért lenne ő is veled, meg ezért nem kell minden hülyeséget eltűrnöd. (Hallgass meg azért másokat is, mert az összes előbb kommentet én írtam) :D
2021. nov. 20. 17:10
 10/29 A kérdező kommentje:
Értem, köszi h írtál 😊 hat ezt én sem értem akkor h miért is van velem ha közben másik csajjal talizik titokban meg hivogatja amikor épp nem vagyunk együtt..
2021. nov. 20. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!