Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak emiatt a párommal?
Komolyan házimunkán veszekedve lemondta a régóta várt kirándulást, ami még a névnapod ünneplésével is egybe volt kapcsolva?
Szereti az ilyen a párját, vagy azt gondolja, hogy meg kell büntetni, mint egy gyereket? (Hozzáteszem gyereknevelés se így megy jól)
Fú hát nemtudom, én a helyedben elmennék egy wellness szállodába egyedül. Ő meg hadd duzzogjon otthon egyedül.
Emiatt szakítani? A mi kapcsolatunkban voltak ennél azért durvább dolgok is, és igen, mi is borzasztó hülyeségeken tudunk összekapni, ha fáradtak/stresszesek/éhesek/kialvatlanok vagyunk.. (bár mi sose tartjuk a haragot 2 óránál tovább). És hát azóta házasok vagyunk és boldog a kapcsolatunk.. Pedig volt olyan, h egy veszekedés során a feleségem (akkor még barátnőm) kizárt az erkélyre egy szál alsógatyában meg pólóban és hiába dörömböltem nem engedett vissza.. kint meg 10 fok, sz . rrá fagytam.. na ehhez képest letörölni egy foglalást sztem nem nagy ügy..
Sajnos igen. Ma egy párkapcsolat nem közös értéken alapszik. Azon alapszik, hogy találjak egy személyt magamnak, akivel tudok szexelni és ezért cserébe totális kontrollt gyakoroljak az élete felett. Aztán pedig ha én elképzeléseimtől és elvárásaimtól 0,01%os eltérés van, akkor akkora ordenáré hisztit csapok, hogy a fal adja a másikat. Persze magáért a hisztiért is a másik lesz a felelős, hiszen ő provokálta ki, nem kellett volna 0,01%ot eltérni. :))
Ez van ma és minden egyes generációval csak rosszabb lesz ez. Én szégyellem magam helyettük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!