Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak emiatt a párommal?
Figyelt kérdés
Párommal összevesztünk, ezért mérgében lemondta a kirándulásunkat, törölte a hotel foglalást. Hetek óta erre vártam, ezért vettem ki szabadnapot is. Évek óta szeretnék eljutni arra a kirandulóhelyre, ráadásul úgy volt, hogy a közelgő névnapomat ünnepeljük meg ezzel a kiruccanással. Elmondhatatlanul csalódott vagyok! A szakítást fontolgatom.2021. nov. 19. 15:06
11/18 anonim válasza:
Ha nem vagy boldog, akkor ezek csak tünetek. A probléma valódi gyökere valószínűleg abban rejlik, hogy nem vagytok kellőképpen szerelmesek ahhoz, hogy ilyen dolgokon átlendüljetek. Tudom, miről beszélek.
Szóval, nem feltétlenül kéne ezt erőltetni...
12/18 anonim válasza:
Ez nevetséges...nem segített be a hazimunkába? Lol
13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ebben a nevetséges, ugyanúgy van munkahelyem mint neki, mégis az itthoni dolgok rám maradnak, egy idő után dühítő, és stresszes is vagyok már attól, hogy nincs időm pihenni/kikapcsolódni, amikor meg lehetne valami, visszamondja...
2021. nov. 20. 11:49
14/18 anonim válasza:
Ne szakíts vele. Ne szabadítsd rá magad egy következő áldozatra, maradjatok együtt, ameddig lehet.
15/18 A kérdező kommentje:
Várj, kitalálom, te is egy kényelmes férfi vagy, aki elvárja a nőtől, hogy otthon mindent elvégezzen és kiszolgálja őt! Amennyiben ez nem igy zajlana, akkor sajnálni kellene szegény “áldozatot”
2021. nov. 20. 13:18
16/18 anonim válasza:
Várj... Nem, rossz tipp. És az sem vagyok, aki behiztizik és a gyakori népét szavaztatja meg, hogy szakítson-e vagy sem. Ez a TikTok-generáció szintje. De ha ilyenek a mai felnőttek, akkor akceptálom és nem írok ide többet.
17/18 anonim válasza:
De ne érts félre, nem csak te vagy a hibás. Egyikőtök sem képes felnőtt módjára egy konfliktust kezelni, ezért is maradjatok együtt.
18/18 anonim válasza:
"ugyanúgy van munkahelyem mint neki, mégis az itthoni dolgok rám maradnak, egy idő után dühítő, és stresszes is vagyok már attól, hogy nincs időm pihenni/kikapcsolódni"
Pihenj és kapcsolódj ki.
Nem egyedül laksz ott, majd ha egyiktek sem, akkor a bejárónő rendet rak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!