Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfújom a dolgokat?
Figyelt kérdés
Anyák napja van. Kilenc éves a fiunk. Egy évben kaptam csak egy szál virágot. Idén a mamáknak vettünk virágot. Közölte a férjem, vegyek én is egyet és legalább le van tudva az anyák napja. Mondtam, így nem jó. Minden évben elmondtam, hogy örülnék, ha ezen a napon reggelit kapnék. Semmi extrát, csak hogy a két fiú csinálja meg. Természetesen idén sem kaptam. Mikor mondtam, hogy jól esett volna, közölte a férjem, hogy nehogy azt várjam el tőle, hogy majd ő emiatt felkel reggel, hogy nekem reggelit készítsen. Ezt a példát mutatja a gyereknek is. Vagy hogy reggel megfogja a gyerek kezét, elmennek a lidlbe és vesznek egy csokor virágot. Vagy bármi. Itt ülök, reggelit csináltam, most ebédet, aztán majd vacsorát. Ő meg fekszik a tv előtt, mert neki pihennie kell.
Nem fújod fel egyáltalán. Teljesen jogos. Nem lenne neki nagy cucc.
Dehát te választottad ezt a férfit :/
2019. máj. 5. 11:14
2/35 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen. Régen kaptam tőle virágot. Mióta megvan a gyerek és nem ő az első, azóta ilyen.
2019. máj. 5. 11:15
3/35 anonim válasza:
Soha az életbe egy szalmaszálat nem tett keresztbe csak érted vagy csak amiatt van benned ez az érzés, mert anyáknapján nem tesz keresztbe egy szalmaszálat se. Előbbi esetben nem értem hogy lettetek család egyáltalán, utóbbi esetben nem értem, miért ez az egy nap az, ami mindent eldönt.
32/f
2019. máj. 5. 11:16
4/35 anonim válasza:
Az mondjuk nem jó, hogy ennyire el van ő is hanyagolva. Hány éve is van gyerek, ha már kézen fogva elmehetnének neked a lidlibe ?
32/f
2019. máj. 5. 11:18
5/35 anonim válasza:
Van vagy 4
2019. máj. 5. 11:20
6/35 A kérdező kommentje:
Kilenc éves a gyerek. Elhanyagoltnak érzi magát, mert már nem volt energiám körülötte ugrálni, miután s gyerek évekig éjszakánként kb hatszor felkelt. És egyszer sem kelt fel hozzá, mert ez az én dolgom. Egyszer nem pelenkázta be. Hasi műtétem után öt nappal elnézte, hogy teregetek, mosok. Elvárta, hogy akkor is legyen főtt étel. Hogy menjek én gyalog bevásárolni, cipekedni. Egy kiló kenyeret nem volt hajlandó megvenni. Ja és miután hazajöttünk a kisbabával, másnap már otthagyott egész napra, mert ő dolgozik. Egy napot nem maradt otthon segíteni. Most fél éve könyörgök egy délutánért, mikor egyedül lehetnék és pihenhetnék. Hogy vigye el a fiunkat és csináljanak valamit együtt. Ennyire nem képes. De természetesen nekem mindig tipp toppnak kell lennem, egész napos munka után mosolyogva körülötte ugrálni, kiszolgálni. Közben a gyereket is csak én láthatom el. Majd miután lefeküdt a gyerek, át kell változnom egy szexi döggé, aki attól bepörög, hogy azt mondják neki, hogy na, dugunk?
2019. máj. 5. 11:27
7/35 A kérdező kommentje:
Ja és még azt is hozzá tette, hogy ezen mi az ünnep, minek akarom magam állandóan ünnepeltetni.
2019. máj. 5. 11:32
8/35 anonim válasza:
És neked ezekre a problémákra tényleg az lenne a megoldás, hogy évente egyszer kapsz egy reggelit?
Komolyan mondom, nincsenek nagy igenyeid.
2019. máj. 5. 11:59
9/35 A kérdező kommentje:
Nem, már nem megoldás. Az lett volna pár éve. Most csak annyira lett volna jó, hogy érezzem, egy kicsit fontos vagyok.
2019. máj. 5. 12:00
10/35 anonim válasza:
De pont azaz, hogy te sem adtad neki ennek jelét az elmúlt 9 évben. Ez tényleg nem a reggeliről vagy a virágról szól, hanem arról, hogy nagyon elcsesztétek a kapcsolatot, most pedig duzzogtok és egymásra vártok vagy nem vártok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!