Csak én vagyok túl érzékeny, felfújom a dolgokat?
Nem tudom, szerintem másodéves egyetemistaként ezt már nem kellene ennyire felfújnod. Természetes, hogy a gólyatáborba barátkozni jár az ember, nem pedig a meglévő barátságokat ápolni.
Nekem kicsit olyan érzésem van, hogy irigykedsz rá, mert neki van társasági élete az egyetemen, neked meg nincs. Én inkább itt keresném a probléma gyökerét és megoldását, nem a barátnőmben.
Az emberek már csak ilyenek, oda mennek ahol jobban érzik magukat, én is tapasztaltam ezt néhány régi haverommal, azóta nem nagyon foglalkozok velük.
Jobban teszed ha többet nem keresed különösebben a társaságát, persze azér ha az utcán összefuttok még köszönhetsz neki meg lehet pár szót váltani de többet nem éri meg vesződni vele.
Volt nekem Kolozsváron egy nagybátyám, már meghalt vagy 20 éve. Amikor egy ilyenszerű sirám-sorozattal álltam elé, akkor azt mondta: Ülj le fiam, és kezd el mesélni a saját hibáidat... Na, halljam...
És rávezetett arra, hogy egy kapcsolathoz min. két ember szükséges, akik kb. hasonló hullámhosszon "rezegnek".
Nem tudom hogyan jutottál el az egyetem második évéig, a szöveged egyértelműen egy 12-13 éves szintjét mutatja. Azt hiszem, annyi is vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!