Legjobbnak hitt barátnőm nem hívott meg az esküvőjére. Túl érzékeny vagyok, vagy jogos, hogy megsértődtem?
vagy előre tudatnia, hogy szolíd családi keretek közt férjhez megy
hát nem ő a legjobb barátnőd :)
... hát nem:) Én is rájöttem.
A családját sem hívta meg, ketten voltak, két tanúval. Gyakorlatilag az egész rokonságukat magukra haragították. A fiú szülei különösen várták az esküvőt, és a lagzit, erre ők sumákban megesküdtek. Szerintem ez önzőség. És ráadásul nem is az anyagiak miatt csinálták, mert a szülők fizettek volna mindent, ráadásul szívesen!
ha ez a helyzet, akkor sajna Neked nincs igazad, és te vagy az önző/meg a család
majdnem ez az egyetlen dolog az ember életében, amit mindenkinek illik tiszteletben tartani, még a saját anyjának is
előző voltam
Én megértem őket, és tiszteletre méltó, hogy ezt meg merték lépni! Most tarthatják a hátukat a saját esküvőjük miatt, amit úgy éltek meg, ahogy szerették volna, nem pedig úgy, ahogy a család és barátok elvárták.
Te meg adj lejjebb a gőgödből, és ha tényleg olyan nagy barátnő vagy, akkor értsd meg őket. Legalább Ti, a barátok legyetek mellettük, ha már a családdal harcban állnak.
Hát nem tudom... amikor én férjhez mentem, nemcsak magamra gondoltam, hanem a barátainkra és rokonainkra is, akik szerettek volna velünk lenni ezen a napon. Szerintem önzőség, nagyon sok ember megbántódott emiatt.
Gondoljátok meg, a saját anyjukat, aki a világra szülte őket, nem hívták meg, sőt nem is szóltak róla nekik sem. Jó, akkor én, mint "legjobb barátnő" nem számítok...
De szerintem ilyet nem lehet csinálni.
Kösz, hogy írtatok, várom még a véleményeket.
"A családját sem hívta meg, ketten voltak, két tanúval."
Ez lett volna a kérdésem. Akkor viszont semmi okod megsértődni, ők így szerették volna megtartani, nem nagy dobra verni így is tartották. Szívük joga.
Akkor lett volna gáz, ha másokat meghív, téged meg kihagy. Így viszont nincs benne semmi "sumákolás"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!