A legtobb ember onmagat tartja a legjobbnak ugy altalaban? Ti hogy alltok ezzel?
Nagy általánosságban szerintem sem igaz. Viszont ismerek néhány embert, aki tényleg önmagát tartja a legjobb, legfrankóbb, legtökéletesebb embernek, és ezt reklámozza is.
Ennek a kisebbrendűségi komplexus lehet az eredendő oka, ennek a jegyében, és ezt megakadályozandó az évek során torzult az értékrendjük (önmagukat illetően). Nem mondanám egoizmusnak, azért az más. Ugyanakkor szeretnek másokat "alázni", degradálni: pl. elmesélsz valamit, mire ő: Ááá, az semmi(!), képzeld el ezt... stb. Vagy ha pld. ő tud valamit, a másik meg nem, mert épp abban a tárgykörben nincs otthon, na akkor aztán összedől a világ, te vagy a leghülyébb, ő meg a legokosabb, és szörnyű, hogy ezt nem tudja valaki (legyen szó mondjuk a vizilovak párzásáról, vagy hasonló nagyon fontos dologról :)
A főnököd nem sorolható egyikhez sem, csak szimplán hülye :D
Amikor az enyém kiadott egy feladatot néhány éve, nem értettem vele egyet, de csak kötötte ebet a karóhoz. Mondtam neki, hogy ezt akkor sem csinálom meg, mert hülyeség. Errő ő: dehogynem, megcsinálod. Én: De mégis miért?! Ő: mert én vagyok a főnököd. Na, itt elröögtem magam, mondom ha ez az utolsó és legracionálisabb érved, akkor megcsinálom :D
Én a magam részéről... hát, hogy is mondjam... régen egy kicsit nagyképű voltam, de most már tökéletes vagyok. :D
azt viszont sosem értem, miért büszkék arra egyesek, hogy ellentmondanak a főnöküknek. ha hülyeséget kér, akkor is meg kell csinálni, mert ő a főnök, és lehet, hogy csak a te szemszögedből hülyeség amit kér, lehet ezer oka annak, amiért azt a feladatot adta neked, amely okokat esetlegesen te nem is értesz. általában ez a korlátolt emberek hozzáállása.
ja igen, és a női vezetők persze mindig lefeküdtek a főnökkel, mindig béna diplomájuk van és abszolút nem értenek ahhoz amit csinálnak :)) jajjj, főleg a fiatalok és csinosak ilyen elvetemültek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!