Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emberek számára a zárkózott...

Az emberek számára a zárkózott, érzékeny személyiség típus ENNYIRE különös, és ennyire nem tudnak róla semmit?

Figyelt kérdés
Itt van ez a Tabáni István,mindenki be van halva a személyiségétől (meg nyilván a hangjától,de az most más téma) hogy fú milyen érzékeny,meg fú milyen szerény,meg ilyesmi,de amúgy például a zsűri is,mikor elbőgte magát szerencsétlen,az a kis fiatal csaj (zsűritag) olyan lesajnálóan beszélt hozzá,vagy nem is tudom,az jött nekem le az egészből,hogy az embereknek az ilyen személyiség "újdonság" és valami ismeretlen dolog.Én azt hittem,hogy mindenki tisztában van vele,hogy vannak olyan emberek,meg ilyen emberek.Meg amúgy arról nem is beszélve,hogy egy csomóan szeretik a személyisége miatt,de ha a való életben ilyen emberrel találkoznak,azt általában lenézik.
2009. dec. 6. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
De a többiek odavoltak érte. Miért ne lehetne egy embernek más a véleménye.
2009. dec. 6. 19:25
 2/11 anonim válasza:
80%

Én "ismerek" több ilyen típusú híres embert(nem magyarok)...és tényleg rengeteg ember odáig van érte, hogy milyen más mint a többi, milyen egyéniség...

viszont igazad van...a hétköznapi életben ez nem nagyon jön be az embereknek...

2009. dec. 6. 19:28
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Szertük túl dramatizálják a helyzetet. Tudatlanok...
2009. dec. 6. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
*szerintük
2009. dec. 6. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
én, azt hiszem, én is ilyen vagyok. teljesen megértem az ilyen lelkeket.a való életben nem iagzán szeretik az ilyen embereket,sajnos, én is sokat szenvedtem emiatt.elég nehéz az ilyen emberek élete, mert a lelkük teszi tönkre őket,engem is.nem tudom miért vagyok ilyen, próbálok ellene küzdeni,mert úgy érzem az emberek engem soha nem értenek meg/máshogy látják a világot.a másságot az emberek általában nem tudják elfogadni.
2009. dec. 6. 19:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Na igen,engem is a saját személyiségem tesz tönkre,ha már itt tartunk,én is ilyen vagyok .:( De én még sose gondoltam rá,hogy ezt a többi ember nem érti,vagy nem tudják,hogy én mit érzek,nem is tudom,én épp azt érzem,h folyton belelátnak a fejembe,na mind1:)
2009. dec. 6. 20:57
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Azok az emberek, akik a legerősebbnek mutatják magukat, a leggyengébbek. Azért nézik le a másik embert, mert ettől érzik magukat frankónak. Ne higgyetek nekik. Az érzékeny embereknek olyan örömeik is vannak, amit azok, akik tagadják az érzékenységüket, soha meg sem ismerhetnek. Mélységeik vannak, kötődéseik. Egy ilyen érzékeny pasi, mint ez a csepeli fiú nekem nagyon bejön. Az ilyenektől én nagyon sokat kapok, és viszonozni is tudom, mert én is elég érzékeny vagyok.
2009. dec. 6. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Azért is tudhatnak róluk keveset, mert aki zárkózott, az kevesebbet kommunikál, kevesebb embert ismer, így kevesebben tudják értékelni az érzékenységét.
2009. dec. 7. 09:36
 9/11 anonim válasza:
69%

Sziasztok!

Én is zárkózott ember vagyok. Nagyon kevés barátom van, de őket régóta ismerem.

Sokáig én is nagyon érzékeny voltam, de a főiskola megkeményített. Legalábbis mostanáig azt hittem, hogy végre olyan erős vagyok, amilyen erős mindig is voltam.

S most beleszerettem egy fiúba, akit nem érdeklek. Annyi kérdés merült fel bennem önmagammal kapcsolatban is, pedig elég jól ismerem magam. Egyébként meg nagyon erős a személyiségem, nagyon erősre építettem, úgyhogy senki sem tudott soha komolyan megbántani. Csak elgondolkodtatni tudnak az emberek.

Mindig úgy éreztem, hogy kívülről szemlélem az eseményeket és az embereket. Azért szomorú dolog nem közéjük tartozni. Persze, lehet erre amolyan különc érdekességre tekinteni, de akkor még mindig nem értitek, hogy milyen is ez valójában. Mennyit kellett nekünk azért tennünk, hogy könnyen tudjunk kommunikálni másokkal.

És akkor is csak egy színjáték ez az egész, és tényleges kapcsolatot sem tudsz kiépíteni, és igazán talán senki sem ismer...

2009. dec. 26. 09:09
 10/11 anonim válasza:
69%
Jóh, azért annyit hozzá kell tennem, hogy már nem tartom magam zárkózottnak abban a félős értelemben. Tudom, hogyan kommunikáljak másokkal, mert megtanultam. De régen, fiatalabb koromban rettenetesen félős voltam, és ez elég komoly dolog. De szerencsére túltettem magam rajta, de attól még tényleg nem fog menni, hogy annyira könnyen kinyílj minden helyzetben.
2009. dec. 26. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!