Az emberek számára a zárkózott, érzékeny személyiség típus ENNYIRE különös, és ennyire nem tudnak róla semmit?
Én "ismerek" több ilyen típusú híres embert(nem magyarok)...és tényleg rengeteg ember odáig van érte, hogy milyen más mint a többi, milyen egyéniség...
viszont igazad van...a hétköznapi életben ez nem nagyon jön be az embereknek...
Sziasztok!
Én is zárkózott ember vagyok. Nagyon kevés barátom van, de őket régóta ismerem.
Sokáig én is nagyon érzékeny voltam, de a főiskola megkeményített. Legalábbis mostanáig azt hittem, hogy végre olyan erős vagyok, amilyen erős mindig is voltam.
S most beleszerettem egy fiúba, akit nem érdeklek. Annyi kérdés merült fel bennem önmagammal kapcsolatban is, pedig elég jól ismerem magam. Egyébként meg nagyon erős a személyiségem, nagyon erősre építettem, úgyhogy senki sem tudott soha komolyan megbántani. Csak elgondolkodtatni tudnak az emberek.
Mindig úgy éreztem, hogy kívülről szemlélem az eseményeket és az embereket. Azért szomorú dolog nem közéjük tartozni. Persze, lehet erre amolyan különc érdekességre tekinteni, de akkor még mindig nem értitek, hogy milyen is ez valójában. Mennyit kellett nekünk azért tennünk, hogy könnyen tudjunk kommunikálni másokkal.
És akkor is csak egy színjáték ez az egész, és tényleges kapcsolatot sem tudsz kiépíteni, és igazán talán senki sem ismer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!