Az emberek számára a zárkózott, érzékeny személyiség típus ENNYIRE különös, és ennyire nem tudnak róla semmit?
Figyelt kérdés
Itt van ez a Tabáni István,mindenki be van halva a személyiségétől (meg nyilván a hangjától,de az most más téma) hogy fú milyen érzékeny,meg fú milyen szerény,meg ilyesmi,de amúgy például a zsűri is,mikor elbőgte magát szerencsétlen,az a kis fiatal csaj (zsűritag) olyan lesajnálóan beszélt hozzá,vagy nem is tudom,az jött nekem le az egészből,hogy az embereknek az ilyen személyiség "újdonság" és valami ismeretlen dolog.Én azt hittem,hogy mindenki tisztában van vele,hogy vannak olyan emberek,meg ilyen emberek.Meg amúgy arról nem is beszélve,hogy egy csomóan szeretik a személyisége miatt,de ha a való életben ilyen emberrel találkoznak,azt általában lenézik.2009. dec. 6. 19:17
11/11 anonim válasza:
hát nézd, azért mindenképpen furcsa, vagy pszichés zavar szokott mögötte állni vagy iq-hiány
mást nem nagyon tudok elképzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!