Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felfújom a dolgokat?

Figyelt kérdés
Anyák napja van. Kilenc éves a fiunk. Egy évben kaptam csak egy szál virágot. Idén a mamáknak vettünk virágot. Közölte a férjem, vegyek én is egyet és legalább le van tudva az anyák napja. Mondtam, így nem jó. Minden évben elmondtam, hogy örülnék, ha ezen a napon reggelit kapnék. Semmi extrát, csak hogy a két fiú csinálja meg. Természetesen idén sem kaptam. Mikor mondtam, hogy jól esett volna, közölte a férjem, hogy nehogy azt várjam el tőle, hogy majd ő emiatt felkel reggel, hogy nekem reggelit készítsen. Ezt a példát mutatja a gyereknek is. Vagy hogy reggel megfogja a gyerek kezét, elmennek a lidlbe és vesznek egy csokor virágot. Vagy bármi. Itt ülök, reggelit csináltam, most ebédet, aztán majd vacsorát. Ő meg fekszik a tv előtt, mert neki pihennie kell.
2019. máj. 5. 11:12
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Mert szerettem és bíztam abban, hogy jobb lesz. A munkamánia tart 18 éve,a gyerek óta bunkó velem.

Már nem szeretem, nem vágyom az érintésére, semmire.

2019. máj. 5. 18:14
 32/35 Rockarc ***** válasza:
100%

Ket lehetoseged van. Vagy sajat labra allsz, vagy benne maradsz ebben a semmilyen kapcsolatban. Mondjuk ez sem garancia mindenre, a ferfiak is sokaig turnek, mielott lepesre szanjak el magukat. Vedd szamitasba, hogy neked hiaba lenne eleg a langyos viz, kirakhat barmikor. Nem csak rajtad all, vagy bukik, hogy meddig tart ki ez a semmi, o is barmikor donthet ugy, hogy keres maganak mast.

Kezdd el megtervezni, hogyan lepsz ki ebbol a kapcsolatbol, es hogyan fogtok a tovabbiakban elni a gyerekkel.

43F

2019. máj. 5. 18:49
 33/35 A kérdező kommentje:
Ezen agyalok most már. Keresek egy lakást és pakolok.
2019. máj. 5. 19:11
 34/35 anonim ***** válasza:
8%

23 as vagyok, leírtam az igazat, erre lepontozol. Gratulálok, te liba! Attól, hogy nem tetszik, igaz!

Ki mint vet, úgy arat!

2019. máj. 5. 22:06
 35/35 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam sem le, sem fel. És nem vagyok liba.
2019. máj. 5. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!