Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felfújom a dolgokat?

Figyelt kérdés
Anyák napja van. Kilenc éves a fiunk. Egy évben kaptam csak egy szál virágot. Idén a mamáknak vettünk virágot. Közölte a férjem, vegyek én is egyet és legalább le van tudva az anyák napja. Mondtam, így nem jó. Minden évben elmondtam, hogy örülnék, ha ezen a napon reggelit kapnék. Semmi extrát, csak hogy a két fiú csinálja meg. Természetesen idén sem kaptam. Mikor mondtam, hogy jól esett volna, közölte a férjem, hogy nehogy azt várjam el tőle, hogy majd ő emiatt felkel reggel, hogy nekem reggelit készítsen. Ezt a példát mutatja a gyereknek is. Vagy hogy reggel megfogja a gyerek kezét, elmennek a lidlbe és vesznek egy csokor virágot. Vagy bármi. Itt ülök, reggelit csináltam, most ebédet, aztán majd vacsorát. Ő meg fekszik a tv előtt, mert neki pihennie kell.
2019. máj. 5. 11:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
A fiával is rideg?
2019. máj. 5. 14:34
 22/35 A kérdező kommentje:

Nem szeretek szenvedni. És nem gazdag és nem is jóképű.

A gyerekkel sem foglakozik túl sokat.

2019. máj. 5. 14:47
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
Ki mint veti ágyát úgy alussza álmát!
2019. máj. 5. 14:57
 24/35 anonim ***** válasza:
14%

"A gyerek születése után romlott el minden. Nem ő az egyetlen és ezt nem veszi be a begye." ahogy elnézem, a tiéd se veszi be nagyon. Az utolsó válaszodból meg már egyenesen azt gondolom, hogy csak trollkodsz.

32/f

2019. máj. 5. 15:14
 25/35 anonim ***** válasza:
17%
Pofátlan követelőzés, lelki terror napiszinten. Sajnálom szegény faszit.
2019. máj. 5. 15:50
 26/35 A kérdező kommentje:

Nem trollkodok. Sajnálni kell szegényt, mert elhanyagolja a családját? Hogy 18 éve a munka a fontos, nem én, mi? Hogy ezt hallgatom éjjel nappal, hogy szegény ő, mennyit dolgozik, bezzeg én semmit nem csinálok itthon? Hogy a házimunka semmi? Hogy átverte jópárszor a búrámat? Hogy állandóan dolgozik, hogy legyen pénz elmondása szerint és érdekes mód soha nincs arra, amit mi szeretnénk? Hogy a közös pénzünket elkölti olyan dolgokra, ami neki örömet okoz, mi meg két hétig hallgatok, hogy ha egy héten kétszer mertünk a gyerekkel fagyit enni? Hogy évekig hallgattam, hogy egy életképtelen nulla vagyok, akit senki nem szeret, mert nincs bennem szerethető? Hogy nem ölelt meg csak úgy kb tíz éve, hogy egy puszit nem kaptam? Hogy családi rendezvényen mindenkivel táncolt, minden nővel, csak velem nem? Mert szerinte gusztustalan dagadt disznó vagyok? Hogy háztartási cselédnek tart, akinek mindent szó nélkül tűrnie kell? Akit nyakánál fogva s falhoz lehet nyomni és fenyegetni, mert tudta, hogy nem volt még akkor lehetőségem elhagyni?

Tényleg követelőző vagyok, mert anyák napján szerettem volna egy szál virágot, meg egy kaját, amit elém raknak.

2019. máj. 5. 15:59
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszod alapján, komolyan nem értem miért nem váltál még el tőle. Mit tud nyújtani neked, ami hozzá köt? Ami miatt eltűröd ezt a viselkedést - ha jól értem - 18 éve??? (de minimum 9 éve mióta a gyerek megszuletett) Nem ad pénzt, nem foglalkozik a gyerekkel, veled se. Ha elváltok legalább gyerektartást kötelező fizetnie. Tényleg úgy érzem én is hogy szereted ha megaláznak, mert én ennek a negyedét sem türném el a férjemtől és repülne.
2019. máj. 5. 16:32
 28/35 A kérdező kommentje:
Gyesen voltam, aztán munkanélküli. Szüleimhez nem tudtam hazamenni. Így pénz nélkül elég nehéz lett volna egy kisbabával elmenni.
2019. máj. 5. 17:02
 29/35 anonim ***** válasza:
Hogy érzed Kérdező, te szereted még?
2019. máj. 5. 17:45
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azt mondtad, akkor változott meg a párod, mikor megszületett a gyerek, aki most 9 éves. Előző hozzászólásban azt írod, már 18 éve ilyen. Akkor hogy is van ez? Gyerek előtt 9 évvel miért maradtál vele?
2019. máj. 5. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!