Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felfújom a dolgokat?

Figyelt kérdés
Anyák napja van. Kilenc éves a fiunk. Egy évben kaptam csak egy szál virágot. Idén a mamáknak vettünk virágot. Közölte a férjem, vegyek én is egyet és legalább le van tudva az anyák napja. Mondtam, így nem jó. Minden évben elmondtam, hogy örülnék, ha ezen a napon reggelit kapnék. Semmi extrát, csak hogy a két fiú csinálja meg. Természetesen idén sem kaptam. Mikor mondtam, hogy jól esett volna, közölte a férjem, hogy nehogy azt várjam el tőle, hogy majd ő emiatt felkel reggel, hogy nekem reggelit készítsen. Ezt a példát mutatja a gyereknek is. Vagy hogy reggel megfogja a gyerek kezét, elmennek a lidlbe és vesznek egy csokor virágot. Vagy bármi. Itt ülök, reggelit csináltam, most ebédet, aztán majd vacsorát. Ő meg fekszik a tv előtt, mert neki pihennie kell.
2019. máj. 5. 11:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

És? Akkor mi a megoldás?

Mert most csak puffogsz egy rakás vad idegennek, akik bólogatnak, majd elmennek megebédelni, és 5 perc után elfelejtik az egészet, neked meg holnap, meg utána is ilyen lesz.

2019. máj. 5. 12:08
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Most mit kell szapulni a kérdezőt? Nem hiszem, hogy itt is erre vágyik.

Szerintem már az is jól esett neki, ha kipanaszkodhatta magát és mi elolvastuk, esetleg egy-két jó szót szóltunk.

Szerintem ez a kérdezős oldal nem azért van, hogy itt vezessék le az emberek a saját feszültségüket másokon, akik kérdeznek, akik segítségre vágynak.

Nyilván nem mi fogjuk megoldani a problémáját, azzal meg főleg nem, ha még őt hibáztatjuk.

Sajnos ez egy valós dolog, hogy a férfiak, sőt nők is megváltoznak sokévi házasság után és már nem adnak bele annyit amennyit előtte. Ez bizony nagyon rosszul tud esni a másik oldalnak. Egy kedves szó, egy reggeli elkészítése a gyerekekkel semmibe sem kerül.

És igen is jelentősége van ennek a napnak, mert ha máskor nem is, de ha ma legalább gondolnak rá, akkor megnyugszik az ember egy kicsit, tudja, hogy van értelme a dolgoknak.

2019. máj. 5. 12:18
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Én még fiatalabb vagyok, se gyerekem, se férjem, de kb ugyanezt láttam a szüleimnél is, mint amit itt leírtál. Sajnálom édesanyámat és téged is, hogy nem értékelitek magatokat annyira, hogy felálljatok és kimondjátok: elég volt. Az egész életedet feláldozod egy olyan embernek, akinek fáradtság (gondolom) még a lábát is felemelni amikor porszívózol. Viszont ez a te életed, csak te tudsz rajta változtatni. Nekem biztos nem kellene egy ilyen férfi, ja mert ez nem is férfi.
2019. máj. 5. 12:22
 14/35 anonim ***** válasza:
Hát csinálj csak magadnak kaját, a kedvencedből. Ez a te napod!
2019. máj. 5. 12:55
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
9 évvel ezelőtt első ilyen esetnél kellett volna leültetni és megbeszélni mi a probléma. Szerintem már késő ezen javítani, vagy válás vagy eltűrod a további 9 évben is (akkor már kevesebbet lesz "nyakadon" a gyerek).
2019. máj. 5. 12:58
 16/35 anonim ***** válasza:
59%
Nem fújod fel. Sajnálom nagyon. Szerintem hozzá szokott, hogy körülötte forog a világod, de amióta meg van osztva a figyelmed, így "büntet", vagy valami hasonlót csinál tudat alatt.
2019. máj. 5. 13:17
 17/35 A kérdező kommentje:
Az első esetnél is elmondtam, hogy rosszul esett. Hát, ennyire hatotta meg.
2019. máj. 5. 13:42
 18/35 anonim ***** válasza:
59%

Akkor meg a masodik-harmadik utan azt mondani hogy pa jozsef, keresek magamnak egy olyan ferfit, aki megbecsul.

Ehelyett te gyereket szultel neki.

Most erre mit mondjunk? Sajnos ez az alapoknal lett elrontva. Szerintem valj el. De ha eleve egy ilyenbe belementel, onbecsules nelkuli labtorlo tipus lehetsz. Azon meg csak te tudsz valtoztatni.

2019. máj. 5. 14:19
 19/35 A kérdező kommentje:
A gyerek születése után romlott el minden. Nem ő az egyetlen és ezt nem veszi be a begye.
2019. máj. 5. 14:30
 20/35 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, tarts szeretőt, engem. Vagy csak válj el miattam. De az nem jó, mert én megbecsülnélek a mindennapokban,te meg láthatóan szenvedni szeretsz. Vagy kőgazdag a csávó, vagy extra jóképű és lehet rád irigykedni a nőtársaid által.

Más magyarázat nincs arra miért vagy még ebben a foschban.

2019. máj. 5. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!