Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktam olvasni ilyen poénos dolgokat hogy valaki úgy kezdi az ismerkedést hogy küld egyképet a p*cséről, az ilyen embereknek mi baja van?
Hogy mi?
Elmondom neked férfiként, szerintem aki úgy kezd egy ismerkedést, hogy a p*cséről küld képet a másiknak, azt azt jelenti, hogy ezen kívül semmi más érdekes /értékes nincs abban az emberben amit fel tudna mutatni.
És ha ezek után a nők csak egy p*csként kezelik, meg vannak sértődve.
Gonosz vagy nem gonosz dolog,de egyszer ismerkedtem egy pasival neten.2 napig full normális volt,az arcáról küldött fotókat,videóztunk is,majd a 3. nap este küldött az álló farkáról egy fotót azzal a szöveggel,hogy épp rám veri.
Még aznap kitettem a közösségi oldalra arccal meg névvel meg minden. Nagyon sok megosztást kapott,vissza is jutott hozzá,a családjához is,fenyegetőzni kezdett de én kinevettem :) Az ilyen aberrált gyökerek mindd megérdemelnék ezt!
De hogy ezek a pasik mit éreznek, nem tudom.
Minden ismeretlennek elküldik a farok képüket, aztán csodálkoznak majd ha valaki felteszi őket napiszarra, arcképpel, profillal azt rábukkannak az ismerősök és a család, akkor meg megsértődnek, hogy a privát képe miért került ki.
Onnantól hogy valakinek elküldöd már nem privát. Ha az lenne, úgy is kezelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!