Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az sem egész sportszerű ha pl 195 centis férfiként csak 180 feletti pár érdekel? Mert ugye a felszínesség de én egész életemben utálom, hogy az embereknek felfelé kell nézni mikor beszélünk, még a párom is így legyen?
Mindenkinek olyan elvárásai vannak a másikkal szemben, amilyet akar.
Na, nálam meg kritérium volt, hogy a pasi ne dohányozzon, ne igyon alkoholt és legyen fontos számára az egészséges mozgásban gazdag életmód.
Párom pont ilyen.
Teljesen mindegy, hogy felszínes elvárás vagy sem vagy hogy mást mit gondol róla vagy hogy fair másokkal szemben.
Felszínes, de MINDENKI felszínes, te is én is, a válaszolók, mindenki, csak különböző mértékben.
Nagyon-nagyon kevés aki ténylwg nem az.
A lényeg az, hogy ez a TE elvárásod, amihez senkinek semmi köze, csak rád tartozik. Neked fontos, ez a lénywg.
Aki megteheti az válogathat, egy bizonyos ideig... De hiába fogadod meg, hogy neked csakis ilyen nő kell,cm-re pontosan,mégis megeshet hogy egy 160 cm-es nőbe esel bele. Szóval semmit nem lehet tudni előre, hogy mi lesz.
Egyébként részben örülök hogy ilyeneket olvasok, hogy nem csak az alacsony, vagy átlagos magasságú nőket keresik, mert a legtöbbször, ellentétben velünk, bizony ők a kellendőek.Amúgy hiába van átlagos arcom, ha az alkatom, a végtagjaim hosszúak.Nem vagyok teljesen kibékülve a magasságommal,pedig csak 1.80 vagyok. Azt utálom a legjobban aki az alkatunkra azt mondja fiús. 100 %-ban nőnek érzem magam ennek ellenére,ogy magas vagyok,a nagyobb magasság nem egyenlő a férfis kinézettel. Férfias erős alkatú lehet egyaránt az is aki alacsony, ill. aki magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!