Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyanús lenne ez? Vagy felfujom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanús lenne ez? Vagy felfujom?

Figyelt kérdés

A párom kb fel éve borotvált ott utoljára. Én nem bánom, sose volt bajom a szőrével, férfias, nem is ez a téma most.

Ottalvos, haveros, pecázás előtt 1 nap alatt olyan mondattal jött ki a fürdőből hogy szívem, leborotvalom a mellkason mert zavar rajta már a nagy szőr. Mondom ok, tedd azt. Majd negyed óra múlva úgy jött ki hogy mindenhol borotvált kivéve a lábát... :D

Hát nem érdekes.

Vasárnap hajnalba amikor hazajott teljesen természetesen, megszokottá viselkedett másnap is. De ugye azt tudjuk lelketlen pasiknak semmit nem jelent.

Szex az horgászat előtt 2 nappal volt aznap (szombaton) orálisan elégítettem ki mert menstrualtam de azóta se volt szex. (kedd este van...) azaz 3 napja.

Ez viszont Furi. :(

Szerintetek?

Ha Furi mégis hogy induljak el a nyomozásba?

2022. máj. 3. 21:32
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
75%
Ez inkább instant bukta. Kezdj nyomozni ha neked kell a biztos bizonyíték, de nagyobb öszeget mernék rá tenni hogy nőnél volt
2022. máj. 3. 21:35
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem készültek képek a horgászatról? Vagy nem beszélgetettek róla hogy mien volt?
2022. máj. 3. 21:36
 3/34 anonim ***** válasza:
85%
Telefon, messenger, üzik, face lájkok stb.
2022. máj. 3. 21:37
 4/34 anonim ***** válasza:
65%
Tuti félredugott
2022. máj. 3. 21:39
 5/34 A kérdező kommentje:
1es nem. Többször beszéltünk telon. Hallodtam a bekakat :D illetve képek is készültek. Tesója is kint volt vele is beszéltem.
2022. máj. 3. 21:39
 6/34 A kérdező kommentje:
Igaz csak 2ig....aztan bármi lehetett...
2022. máj. 3. 21:40
 7/34 A kérdező kommentje:

Teepfonjaba semmit nem találtam.

Velem beszélt.

SMS volt mással is de munkatarsa hogy hétfőn mit dolgoznak.

Face nincs.

2022. máj. 3. 21:41
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Bisztos hogy békák voltak? 😂😂

Komolyra forditva a szót nem hiszem hogy megcsalt ha képek is készültek.. Lehet csak gondolta jön a jó idő és leborotválja magát.. Vagy nem akarta hogy a többiek megszólják hogy szörős

2022. máj. 3. 21:44
 9/34 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez megnyugtat, a férjem teljesen rendszertelenül szőrtelenít. Sokáig sehol, aztán egyszer csak a hónalját. Megint semmi, aztán egyszer csak mindent, mondván ha már nekikezdett akkor leszedi mindenhol.
2022. máj. 3. 21:47
 10/34 A kérdező kommentje:
9es én aggodnek...
2022. máj. 3. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!