Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyanús lenne ez? Vagy felfujom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanús lenne ez? Vagy felfujom?

Figyelt kérdés

A párom kb fel éve borotvált ott utoljára. Én nem bánom, sose volt bajom a szőrével, férfias, nem is ez a téma most.

Ottalvos, haveros, pecázás előtt 1 nap alatt olyan mondattal jött ki a fürdőből hogy szívem, leborotvalom a mellkason mert zavar rajta már a nagy szőr. Mondom ok, tedd azt. Majd negyed óra múlva úgy jött ki hogy mindenhol borotvált kivéve a lábát... :D

Hát nem érdekes.

Vasárnap hajnalba amikor hazajott teljesen természetesen, megszokottá viselkedett másnap is. De ugye azt tudjuk lelketlen pasiknak semmit nem jelent.

Szex az horgászat előtt 2 nappal volt aznap (szombaton) orálisan elégítettem ki mert menstrualtam de azóta se volt szex. (kedd este van...) azaz 3 napja.

Ez viszont Furi. :(

Szerintetek?

Ha Furi mégis hogy induljak el a nyomozásba?

2022. máj. 3. 21:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Általában új nő hatására lesznek igényesebbek jobban figyelnek magukra. Új ruhák, hobbi... Stb.
2022. máj. 4. 07:30
 22/34 A kérdező kommentje:
Így van. Vagy csak eleve tudják hogy este k... Ni fognak
2022. máj. 4. 07:31
 23/34 anonim ***** válasza:
89%
Hát lányok... én vicceltem, de látom, hogy ti nem. Örülök, hogy én nem így élek. A párkapcsolat alapja a bizalom. És azért mert a nlcafe.hu megírta, hogy általában milyen egy férfi, amikor félrelép, attól még nem leszek paranoid android... az én párom, az én kapcsolatom, én ismerem. A sok gyanakvás mellett azért van időtök boldognak lenni?
2022. máj. 4. 07:52
 24/34 A kérdező kommentje:
Figyelj csak a mai világba inkább legyél résen. Annyi olyan pasi van aki otthon kielégíti a párja pont ezért nem gyanakszik majd máshol is ürít...
2022. máj. 4. 08:10
 25/34 anonim ***** válasza:
78%
Akkor tedd tönkre a kapcsolatodat az állandó gyanakodással, ami valószínűleg alaptalan.
2022. máj. 4. 10:05
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Na kiderült, hogy hol horgászott a csupasz kukaccal?
2022. máj. 4. 10:14
 27/34 A kérdező kommentje:

Azt tudjuk hol horgaszott.

Az a kérdés hogy valóban végig ott volt e? Mert csak 2ig tartottuk a kapcsolatot és 6kor ért haza

2022. máj. 4. 10:31
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, kérdező, hogy ilyen gyanúban nem lehet élni.

Ha van alapja, akkor azért, ha meg nincs, akkor azért, mert tönkreteszi a kapcsolatot.

Tisztázd a helyzetet mielőbb, különben baj lesz!

2022. máj. 4. 10:36
 29/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem érted a hasonlatot...
2022. máj. 4. 13:12
 30/34 anonim ***** válasza:
Velem volt. Béka hang ez cuki😄 már vartam hogy kiird a kérdést 😄 Nem szeretem ha szőrös.nem bír el kettőnkel egyszerre azért nincs szex otthon. Nem csak most voltunk együtt, többször volt távol a munkából miattam. Beszélgettünk kérdezte, hogy szeretem ott lent a férfiakat.mondtam csupaszon bejövös. Tett is érte. A napi 2 szex kamu,ezt te is tudod....
2022. máj. 5. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!