Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyanús lenne ez? Vagy felfujom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanús lenne ez? Vagy felfujom?

Figyelt kérdés

A párom kb fel éve borotvált ott utoljára. Én nem bánom, sose volt bajom a szőrével, férfias, nem is ez a téma most.

Ottalvos, haveros, pecázás előtt 1 nap alatt olyan mondattal jött ki a fürdőből hogy szívem, leborotvalom a mellkason mert zavar rajta már a nagy szőr. Mondom ok, tedd azt. Majd negyed óra múlva úgy jött ki hogy mindenhol borotvált kivéve a lábát... :D

Hát nem érdekes.

Vasárnap hajnalba amikor hazajott teljesen természetesen, megszokottá viselkedett másnap is. De ugye azt tudjuk lelketlen pasiknak semmit nem jelent.

Szex az horgászat előtt 2 nappal volt aznap (szombaton) orálisan elégítettem ki mert menstrualtam de azóta se volt szex. (kedd este van...) azaz 3 napja.

Ez viszont Furi. :(

Szerintetek?

Ha Furi mégis hogy induljak el a nyomozásba?

2022. máj. 3. 21:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem felfújod.
2022. máj. 3. 22:08
 12/34 A kérdező kommentje:

Lehet. De akkor miért nincs szex azóta?

Érdekes.

Napi Max 2 naponta szokott lenni. Azóta eltelt 3 nap

2022. máj. 3. 22:10
 13/34 anonim ***** válasza:
98%

12

Lehet valami ragadozó sellő leharapta neki:)

2022. máj. 3. 22:13
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én is rendszertelenül szőrtelenítek. A páromat nem zavarja. Ugyanakkor ha szeretőm lenne tuti szőrteleníték. Mármint most csak belegondoltam. Az ember az "újnak" tetszeni akar, később (egy tartós kapcsolatban) ellustul sokszor...

Szerintem 1 alkalom az még semmi, ebből nem tudod megállapítani. Viszont ha mostantól minden héten szőrtelenít majd, na az lesz a fura... Szerintem várj még

2022. máj. 3. 22:32
 15/34 anonim ***** válasza:
28%
Én mint volt szerető írok. Mikor összeakadtam egy szőrös nős férfival, nem egyből de kb 1 hónap után leszedte a szőrét (hónalj, fanszőrzet). Pedig nem tettem semmi megjegyzést. Utána hónapokig megint nem🤷‍♀️
2022. máj. 3. 22:58
 16/34 anonim ***** válasza:
96%

Én is azt mondanám, hogy inkább figyeld, hányszor szedi le ezután.

Szexet meg neked is lehet kezdeni. Úgy is, hogy ő legyen aktív.

2022. máj. 3. 23:06
 17/34 anonim ***** válasza:
15%
Mind idióták vagytok akik ebbe belelátnak valamit. Sajnálom a férjed aki ilyen szerencsétlennel van együtt
2022. máj. 4. 02:22
 18/34 anonim ***** válasza:
#10 de miért aggódnék? Egészséges kapcsolatban élünk, nem gyanúsítgatom megcsalással minden hülyeség miatt ;)
2022. máj. 4. 06:34
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Most eszembe jutott, hogy a párom évekig tartó bozót után kitalálta, hogy leszedi a szőrét. És nekem eszembe sem jutott, hogy emögött megcsalás lehet. Most akkor velem van a baj, hogy nem vagyok elég gyanakvó? :D :D :D
2022. máj. 4. 07:03
 20/34 A kérdező kommentje:
Nem vagy elég gyanakvó.
2022. máj. 4. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!