Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanús lenne ez? Vagy felfujom?
A párom kb fel éve borotvált ott utoljára. Én nem bánom, sose volt bajom a szőrével, férfias, nem is ez a téma most.
Ottalvos, haveros, pecázás előtt 1 nap alatt olyan mondattal jött ki a fürdőből hogy szívem, leborotvalom a mellkason mert zavar rajta már a nagy szőr. Mondom ok, tedd azt. Majd negyed óra múlva úgy jött ki hogy mindenhol borotvált kivéve a lábát... :D
Hát nem érdekes.
Vasárnap hajnalba amikor hazajott teljesen természetesen, megszokottá viselkedett másnap is. De ugye azt tudjuk lelketlen pasiknak semmit nem jelent.
Szex az horgászat előtt 2 nappal volt aznap (szombaton) orálisan elégítettem ki mert menstrualtam de azóta se volt szex. (kedd este van...) azaz 3 napja.
Ez viszont Furi. :(
Szerintetek?
Ha Furi mégis hogy induljak el a nyomozásba?
Lehet. De akkor miért nincs szex azóta?
Érdekes.
Napi Max 2 naponta szokott lenni. Azóta eltelt 3 nap
12
Lehet valami ragadozó sellő leharapta neki:)
Amúgy én is rendszertelenül szőrtelenítek. A páromat nem zavarja. Ugyanakkor ha szeretőm lenne tuti szőrteleníték. Mármint most csak belegondoltam. Az ember az "újnak" tetszeni akar, később (egy tartós kapcsolatban) ellustul sokszor...
Szerintem 1 alkalom az még semmi, ebből nem tudod megállapítani. Viszont ha mostantól minden héten szőrtelenít majd, na az lesz a fura... Szerintem várj még
Én is azt mondanám, hogy inkább figyeld, hányszor szedi le ezután.
Szexet meg neked is lehet kezdeni. Úgy is, hogy ő legyen aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!