Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Le fogok bukni? Koncert után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fogok bukni? Koncert után szeretnénk együtt aludni éjszaka és reggel együtt ébredni.

Figyelt kérdés

Koncertre megyünk közösen a szeretőmmel. Olyan koncert, amire a párom soha el nem jönne, tehát "egyedül" megyek.

Az lenne az alibi arra, hogy csak reggel megyek haza, hogy a koncerten véletlenül találkozom egy régesrégi kollégával, és a koncert után elmegyünk sörözni, és lekésem az utolsó járatot, ezért inkább a városban nála alszom.

Szerintetek csináljak fotót egy X pasival, akiről azt mondom ő a volt kolléga? Vagy inkább pont ne?

Tudom, tudom, gerinctelen féreg vagyok, hogy megcsalom a párom. Köszi, ezt felesleges leírni. Tudom, hogy itt mindenki szent és a Monogám Pártszövetség Országos Tanácsának Választmányi Elnöke.

F

2022. ápr. 28. 02:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
Hat úgy lenne korrekt a szeretővel szemben is és a jelenlegivel szemben is. Mivel lehet hogy a kapcsolatban lévő rajon hogy mégse a szerető az igazi vagy mégis jó neki a langyos jelenlegi kapcsolat, nem akar ujra kezdeni mindent, de a szeretői státuszban lévő meg jól beleszeret a megcsalóba. Ilyenkor a megcsaló jól jár, a szerető meg pofára esik
2022. jún. 21. 13:45
 82/84 anonim ***** válasza:
ÜDV látom jó bulit hagytam ki :D na hogy ment a kamaty?
2023. aug. 23. 02:10
 83/84 A kérdező kommentje:
Nemrég ideköltözött. Úgy ment. ;)
2023. szept. 13. 19:06
 84/84 anonim ***** válasza:
3 év múlva jól megnézel valakit... újabb 3 év múlva murisan azonosan ismétlődik a helyzet...
2023. szept. 13. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!