Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Le fogok bukni? Koncert után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fogok bukni? Koncert után szeretnénk együtt aludni éjszaka és reggel együtt ébredni.

Figyelt kérdés

Koncertre megyünk közösen a szeretőmmel. Olyan koncert, amire a párom soha el nem jönne, tehát "egyedül" megyek.

Az lenne az alibi arra, hogy csak reggel megyek haza, hogy a koncerten véletlenül találkozom egy régesrégi kollégával, és a koncert után elmegyünk sörözni, és lekésem az utolsó járatot, ezért inkább a városban nála alszom.

Szerintetek csináljak fotót egy X pasival, akiről azt mondom ő a volt kolléga? Vagy inkább pont ne?

Tudom, tudom, gerinctelen féreg vagyok, hogy megcsalom a párom. Köszi, ezt felesleges leírni. Tudom, hogy itt mindenki szent és a Monogám Pártszövetség Országos Tanácsának Választmányi Elnöke.

F

2022. ápr. 28. 02:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
88%

Remélem lebuksz mielőbb :)

Vagy inkább azt, hogy a párod fog otthagyni egy jó pasiért!

Nálad nem lesz nehéz jobbat találnia..

2022. ápr. 28. 10:44
 22/84 anonim ***** válasza:
18%

#20: szóval el se tudsz képzelni olyan szitut, hogy a megcsalt fel a fejedre borítja a kavejat, amint leesett neki, hogy mit mondtál? 😃 Jaj, én is szeretnék ennyire magabiztos lenni a saját ugyeimben legalább, mint Te

a másokban is... Azt hiszem, sose fognak közeledni az allaspontjaink...😏

2022. ápr. 28. 10:45
 23/84 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom ezt mi alapján találtad ki. Értelemszerűen azért írtam hogy vállalom a felelősséget, mert úgy értettem hogy vállalom a felelősséget. Ebbe nyilván az is beletartozik, hogy rám akadna ki az illető, ezzel tisztában vagyok, ennek teljes tudatában írtam hogy vállalnám.

Inkább akadjon ki rám valaki azért mert őszinte vagyok, mint hogy hazudozzak/sunnyogjak más kedvéért. :)

2022. ápr. 28. 10:55
 24/84 anonim ***** válasza:
85%
8# Te is ilyen életet élsz? ÁLLJATOK SORBA GERINCÉRT..
2022. ápr. 28. 11:36
 25/84 anonim ***** válasza:
18%
#24: Nem, én férjél vagyok és nincs - sőt sose volt- szeretőm. De megértem, hogy vannak olyan szituációk az ember élete során, amikor ilyen helyzetbe kerül. És nem mondom azt, hogy nem fog előfordulni velem sose. ( bár közel 50 vagyok, nyilván egyre kisebb az esélye.:))
2022. ápr. 28. 11:56
 26/84 anonim ***** válasza:
100%
Én érted mennék kocsival
2022. ápr. 28. 14:09
 27/84 A kérdező kommentje:

#1 Köszi, kedves vagy! Nem, nekem most ebben az élethelyzetben ez így megoldható csak.

#2 Lehet, hogy lelkileg épp ez tesz nekem most jót. Én legalább is így érzem.

#3 A tusolás, stb megvan, igen. A telefont sajnos esélytelen otthon felejtenem, hozzám van nőve mindenféle okból.

#4 Nem biztos, hogy minden szereplővel szemben gerincesebb lenne.

#5 Köszi, nem olvas itt, tuti. Ha belemegyek a dologba, akkor nem fogom túljátszani...

#6 :)

#7 Nem szokott videohívni, minek is tenné az éjjel közepén?

#8 Pontosan

#9 Azért szeretik a tökéletes emberek ezeket a kérdéseket, mert lehet erőt és erkölcsöt fitogtatni. A billentyűzet mögött Anonymus néven :) Az élet persze ettől még nehéz és rohadt bonyolult, de az nekik mindegy.

#10 Még előfordulhat, hogy szakítunk majd, de most egyelőre idáig lehet elmenni csak. Meg az is lehet, hogy mindkettőjüket nagyon szeretem. ÉN nem vagyok kizárólagosság-hívő. Hármunkból csak az élettársam az.

#11 Na, a véletlen kapcsolódástól félek, igen.

#12 Akkor gyere el velem egy olyan koncertre, amilyen zenét totál utálsz, és érezzük magunkat mindketten szarul. Jó terv :)

#13 Ohh, ha az élet ilyen egyszerű lenne!

#14 Köszönöm!

#15 Jajj, buta vagyok, igen. Azért az elmúlt pár hónap elég simán ment. Most egy picit szintet akarok lépni, ebben kértem tanácsot.

#16 És, ha nem tudnád meg, hogy "átver", és közben te végig tökéletesen boldog vagy? Akkor mi lenne a helyzet?

#19 Igen, a beköpés már egészen mást szint.

#21 Egészen jó pasi vagyok. A páromnak nagyon jó vagyok. Meg a szeretőmnek is.

#24 Jó, majd sorban állok oda is. Egyelőre "Az élet piszkosul bonyolult", illetve a "Mocskos Biológiai Lények Vagyunk" sorokban állok.

#25 50-hez elég közel vagyok, és a hasonló cipőben járó ismerőseim is. Pont ne zárd ki, hogy most fog elkövetkezni az idő, amikor erre az útra kell lépned. ;)

#26 Önálló, felnőtt emberek vagyunk, majd hazajutok. Nem várnám el, hogy hajnal 4-kor (a "sörözés" végén) értem jöjjön a párom.

2022. ápr. 28. 14:57
 28/84 anonim ***** válasza:
100%

"És, ha nem tudnád meg, hogy "átver", és közben te végig tökéletesen boldog vagy? Akkor mi lenne a helyzet?"

Pontosan ezt írtam le. Akarnám tudni. Inkább a feldolgozás és a továbblépés, mint a kamu-boldogság olyan ember mellett, aki ilyen szinten nem tisztel és utál.

2022. ápr. 28. 15:08
 29/84 anonim ***** válasza:
36%
#27: Unikum vagy! Egyrészt ilyen korrektül válaszolni minden neked szóló hozzászólásra- talán nem is láttam még itt ilyet! Másrészt meg látszik, hogy értelmes vagy( magasan az átlag felett), hidd el, meg fogod oldani! ( na nem csak ezt az éjszakai kimaradást, hanem a 'élet piszkosul bonyolult' helyzetet is.) Én drukkolok neked!
2022. ápr. 28. 15:13
 30/84 anonim ***** válasza:
85%

Értelmes ember nem nehezíti önként a saját életét fölöslegesen generált bonyodalmakkal.

2022. ápr. 28. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!