Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Le fogok bukni? Koncert után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fogok bukni? Koncert után szeretnénk együtt aludni éjszaka és reggel együtt ébredni.

Figyelt kérdés

Koncertre megyünk közösen a szeretőmmel. Olyan koncert, amire a párom soha el nem jönne, tehát "egyedül" megyek.

Az lenne az alibi arra, hogy csak reggel megyek haza, hogy a koncerten véletlenül találkozom egy régesrégi kollégával, és a koncert után elmegyünk sörözni, és lekésem az utolsó járatot, ezért inkább a városban nála alszom.

Szerintetek csináljak fotót egy X pasival, akiről azt mondom ő a volt kolléga? Vagy inkább pont ne?

Tudom, tudom, gerinctelen féreg vagyok, hogy megcsalom a párom. Köszi, ezt felesleges leírni. Tudom, hogy itt mindenki szent és a Monogám Pártszövetség Országos Tanácsának Választmányi Elnöke.

F

2022. ápr. 28. 02:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes hsz-t, ezért elnézést, de szerintem gyanús lesz a feleségednek hogy "lekésed" a buszt. Ha eddig már nem voltál amúgy is gyanús. Aki megcsaló, az egyszerűen gyanúsan viselkedik, tudom, mert jártam már ebben a cipőben. Gyanús voltam, tudom. Max azért nem gyanakodott, mert én vagyok a nő, a párom a pasi. De a nők sokkal érzékenyebbek minden rezdülésre.

Ha meg nem vagy gyanús, akkor gyanakodjál a TE a feleségedre, lehet, hogy ő már rég megcsal téged :D vagy csak a pénzért van veled, és lesz.rja merre jársz ;) jó érzés erre gondolni, mi? ;)

2022. máj. 4. 16:31
 62/84 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész kérdés olyan mint mikor anno ilyen 16 évesek voltunk a barátnőkkel és ment az ötletbörze hogy ki milyen dumát mond otthon anyunak hogy elmehessünk bulizni.

Ismétlem, 16 évesek lehettünk.

Kérdező, ideje lenne felnőni, nem? :D

Rettenetesen gyerekes vagy...

2022. máj. 4. 16:59
 63/84 A kérdező kommentje:

Jajj, skacok.

#58 Öööö, nem a feleségem. Sem papíron, sem máshogyan. Miből gondolod, hogy az? Nem véletlenül írok következetesen "élettárs"-at. Továbbá nem élősködik. Ó, ha tudnád mennyire nem!

#59 Nem tudom mire jogosít fel.

#60 Nem, nem zavarna.

#61 Az utolsó mondatodban a kárörvendést bírom nagyon. Úgy alapvetően a kárörvendés mint szép magyar szokás nagyon jól virít itt a válaszok között. Kár, hogy nem az volt a kérdés, hogy jogos-e, amit teszek, vagy szerintetek elitélendő, vagy tisztességes-e, vagy gerinctelen féreg vagyok-e. :) Arra ott volt a szavazásban a válaszlehetőség.

Kérdésedre a válaszom lásd #60-nak írt válaszomban itt fenn.

#62 Gyerekes vagyok. Szép dolog a szerelem. Ezt tudom elmondani a gyerekes jelenemről.

2022. máj. 4. 17:32
 64/84 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem a feleséged, akkor milyen válásról beszélsz? xdd

Ha nem élősködik, akkor meg hogy vihetné el a fele életed? :DD

2022. máj. 4. 17:47
 65/84 A kérdező kommentje:
Bonyolult viszonyok léteznek az életben. Nem megyek a részletekbe bele.
2022. máj. 4. 18:07
 66/84 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom múltbeli válásáról beszél, hogy "járt már úgy", de ez nem jogosítja fel arra, hogy a mostani élettárs mellett szeretőt tartson.

Egyébként ha ennyire "nem zavarna" ha az élettárs is szeretőt tartana, akkor dumáld meg vele, hogy "éljetek nyitott kapcsolatban"... De persze gondolom "jaaaaajj neeem, nem olyan stílusú, meg akkor szakítana velem és akkor jaj nekem"...

2022. máj. 4. 20:09
 67/84 A kérdező kommentje:

Arra az esetre mi a hivatalosan elfogadott megoldási javaslat, amikor a legnagyobb őszintességgel mész a 4-ik valódi hosszútávú kapcsolatodba, monogámnak gondolod magad, de aztán adott okokból kifolyólag sok hónapnyi szenvedés és lelki kerékbe törtség után rájössz, hogy poligám vagy? És amikor lépéseket teszel, hogy megtaláld a lelki békédet, ami azzal jár, hogy találsz egy szerető szeretőt?

Ilyenkor hogyan kell átkonvertálni a monogám 4-iket?

2022. máj. 4. 21:22
 68/84 anonim ***** válasza:
31%

#67: Nem enegm kérdeztél, de azt hiszem, van válaszom: ilyenkor le kell tojni az eredeti elképzeléseket, a monogámiát, az 'erkölcsöt' és az itteni erkölcscsőszöket és élni kell az életedet a két nővel együtt! Csak arra kell vigyázni, hogy az első( aki vakon boldog) ne sérüljön! De tudd: amiről nem tud, az nem fáj. A 2. viszont tudjon mindenről , mert ez adja meg azt a szabadságot, ami ilyen poligán buliban szükséges, ráadásul csak ezzel a 'mindentudással' ellensúlyozhatod talán azt, hogy

ő- függetlenként- kitart melletted. Szép estét neked és sok sikert! Ja, meg lelki békét is, remélhetőleg nem kell hozzá később 3. nő is:)

2022. máj. 4. 22:02
 69/84 A kérdező kommentje:
#68 Van egy harmadik is. De ő a nagylányom. Belé nyiltan lehetek szerelmes :)
2022. máj. 4. 22:42
 70/84 anonim ***** válasza:
100%
#69: Ez a szerelem apai 'kötelességed'!:)
2022. máj. 4. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!