Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le fogok bukni? Koncert után szeretnénk együtt aludni éjszaka és reggel együtt ébredni.
Koncertre megyünk közösen a szeretőmmel. Olyan koncert, amire a párom soha el nem jönne, tehát "egyedül" megyek.
Az lenne az alibi arra, hogy csak reggel megyek haza, hogy a koncerten véletlenül találkozom egy régesrégi kollégával, és a koncert után elmegyünk sörözni, és lekésem az utolsó járatot, ezért inkább a városban nála alszom.
Szerintetek csináljak fotót egy X pasival, akiről azt mondom ő a volt kolléga? Vagy inkább pont ne?
Tudom, tudom, gerinctelen féreg vagyok, hogy megcsalom a párom. Köszi, ezt felesleges leírni. Tudom, hogy itt mindenki szent és a Monogám Pártszövetség Országos Tanácsának Választmányi Elnöke.
F
ÉSSZEL!
Vigyél férfi tusfürdőt, és azzal tusolj le mielőtt hazamennél! NE A NŐÉVEL!
Pici sört önts a ruhádra este, hogy másnap érezni lehessen a kocsma szagot!
A telefont "felejtsd otthon"!
Nem feltétlenül buksz le, főleg, ha nem magyarázod túl. Illetve, ha az asszony nem gyanakszik már eleve. De, egy ilyen lépés azt jelenti, hogy a szeretővel komolyodik a dolog. Miért nem lépsz ki a házasságból, hogy normálisan alakulhasson a másik kapcsolat?
Egyrészt gerincesebb lenne minden szereplővel szemben, másrészt, sokkal kevesebb macerával járna a szeretővel való kapcsolat.
Remélem lebuksz 🤣🤣🤣
Ne agódj mi nők rafináltak vagyunk majd érted megy kocsival.. Vagy mit csinálsz ha hiv videóhiváson? Nem veszed fel? Na már azis gyanus lesz... Gerinctelen f.sz vagy..
Remélem a feleséged is csak azért nem megy a koncertre mert hozzá is megy valaki amig te koncertezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!