Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 eve vagyok ferjnel de eleg rossz a hazassagom. Van valaki akivel kozelebbi kapcsolatba kerultem. Lefekudjek vele? De mind a ketten azt szeretnenk csak egy ejszaka leyen az egesz.
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 13:42
1/19 anonim válasza:
először gondolkodj el azon miért rossz a házzaságod.másodszor meg azon, hogy mennyire vagy lelkiismeretes.Bele tudsz majd hazudni a férjed szemébe minden egyes nap? persze ha ő megcsalt már téged akkor nincs min gondolkodni :)
3/19 anonim válasza:
szerintem ne tedd. Nem fogsz tudni aludni a lelkiismereted miatt, hiába rossz a házasságod. Ha semmiképpen nem tudtok javítani a házasságotokon, jobb ha külön utakon folytatjátok, utána menj bele az egyéjszakába. Ez csak egy tanács.
4/19 anonim válasza:
Sajnálom, hogy rossz a házasságod. :-( De szerintem ne csald meg a párod. Gondolom neked sem esne jól, ha megcsalnának. 2 út van. Vagy rendezitek a pároddal a kapcsolatotokat, vagy elhagyod. A megcsalás nem megoldás!
5/19 anonim válasza:
ne feküdj le vele, miért kéne egy egyéjszakás kapcsolatba belemenni? semmi értelme, ha rossz a házasságod hozd helyre vagy válj el, de ne rontsd a helyzetet!
6/19 anonim válasza:
Gondolj Zsófira a BK - ben! Hidd el, neki is rossz volt a házassága
8/19 anonim válasza:
Hülye vagy törődj inkább a férjeddel.
9/19 anonim válasza:
Ha lefekszel vele ne felejtsd el a védekezést, mert utána következő kérdésed majd a terhesség témakörben köt ki.
Azt csinálsz amit akarsz, ha azt írom, hogy ne feküdj le vele akkor nem fogsz?
Helyedben helyretenném a házasságomat, biztos nem véletlen mentél hozzá a férjedhez.
10/19 anonim válasza:
Szerintem ne feküdjél le vele, MERT NEM OLD MEG SEMMIT!!!
én is voltam már ilyen helyzetben, de nemet mondtam rá, és kiderült JÓL tettem..Ne alázd meg így a párod!!inkább akkor váljál el tőle..
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!