Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le fogok bukni? Koncert után szeretnénk együtt aludni éjszaka és reggel együtt ébredni.
Koncertre megyünk közösen a szeretőmmel. Olyan koncert, amire a párom soha el nem jönne, tehát "egyedül" megyek.
Az lenne az alibi arra, hogy csak reggel megyek haza, hogy a koncerten véletlenül találkozom egy régesrégi kollégával, és a koncert után elmegyünk sörözni, és lekésem az utolsó járatot, ezért inkább a városban nála alszom.
Szerintetek csináljak fotót egy X pasival, akiről azt mondom ő a volt kolléga? Vagy inkább pont ne?
Tudom, tudom, gerinctelen féreg vagyok, hogy megcsalom a párom. Köszi, ezt felesleges leírni. Tudom, hogy itt mindenki szent és a Monogám Pártszövetség Országos Tanácsának Választmányi Elnöke.
F
Nem feltételezek semmit. A helyzet értékeléséről beszélsz, mikor nyilvánvaló hogy a történet résztvevői közül van olyan aki nincs tisztában a helyzettel, így nyilván értékelni sincs módjában. Én csak azt mondom, hogy korrekt lenne megadni neki a lehetőséget arra, hogy értékelhesse belátása szerint. Ha jó neki így, akkor semmit se "borít" az hogy tud róla hogy ez van és elfogadja. :)
#54: Ugyan már, kevés ideje lehet :): gondolj bele, szeretője is van meg
élettársa is!
#49 Te váltál már? Buktad fél életed munkáját? Ha nem, akkor nem fogadom el a javaslatod. Ha igen, akkor meg válaszom, hogy én már váltam, buktam. Most a maradék fél életem munkáját elbukni - meg fogsz lepődni - jóval megfontoltabban tenném, ha tenném.
#50 Mármint az élettársamnak lenne egy gerinces ismerőse? Van neki egy rakással. Miből gondolod, hogy nincs? Ha meg azt akarod sugallni, amit #51 is ért belőled, akkor remélem nem feltételezed, hogy annyira amatőr lennék, hogy vannak közös ismerőseik.
#51 Köszönöm a megerősítésed. A legfurcsább az egészben az, hogy tulajdonképpen az élettárs vezetett rá tudatalatt, hogy ő nem is venné észre, hogy csalnám. És igen, 3-unk közül ő tuti boldog. A szerető is a lehetőségekhez mérten. Kérdések kizárólag az én fejemben vannak egyelőre.
#52 "korrekt lenne"... Szerintem az lenne a korrekt, hogy majd a résztvevők megoldják :) Tök fárasztó, hogy az eredeti kérdésre alig válaszolnak az emberek, ellenben a szellemi felsőbbrendűséggel dobálózva annyian jönnek, hogy elképesztő. Nektek raktam oda a szavazásba a "gerinctelen féreg vagy" lehetőséget, hogy kiéljátek magatokat. Jogom van úgy élni, ahogy akarok ebben a dologban.
#53 A szeretőm miatt aggódom, igen. Ráadásul ő egyedülálló, minden lehetősége meglenne, hogy csak az "övé legyek".
#54 Nyugi, semmi gáz.
#55 Dolgozom, élettárs, gyerekek, szerető. Nem unatkozom...
#56 Ja, ja, ja, bla, bla, bla, köszi, köszi...
Kérdező, ajánlom figyelmedbe a válaszom ELSŐ SORÁT, amiből kis nyomozással megtudhatod, hogy kinek írtam. :D
Tényleg nem vagy egy einstein... :'D
Szánalmas a rinyálásod amúgy, brühühü élet munkája, brühühü. Olyan nőt kellett volna elvenned aki nem csak lehúz anyagilag és élősködik rajtad. Amúgy miért nevezed élettársadnak, ha elvileg házasok vagytok? Nem a társad, csak papíron (még) a feleséged. Ha van igazság a világon, akkor már nem sokáig. :))
#50 voltam
Az ilyen szeretők szoktak "megharagudni" és akkor majd "kitálalok a párodnak" dolgokkal jönni.
Az, hogy váltál már meg buktál már, feljogosít arra, hogy valakivel titokban tedd meg azt, ami szakító ok lenne, csak ezért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!