Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Le fogok bukni? Koncert után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fogok bukni? Koncert után szeretnénk együtt aludni éjszaka és reggel együtt ébredni.

Figyelt kérdés

Koncertre megyünk közösen a szeretőmmel. Olyan koncert, amire a párom soha el nem jönne, tehát "egyedül" megyek.

Az lenne az alibi arra, hogy csak reggel megyek haza, hogy a koncerten véletlenül találkozom egy régesrégi kollégával, és a koncert után elmegyünk sörözni, és lekésem az utolsó járatot, ezért inkább a városban nála alszom.

Szerintetek csináljak fotót egy X pasival, akiről azt mondom ő a volt kolléga? Vagy inkább pont ne?

Tudom, tudom, gerinctelen féreg vagyok, hogy megcsalom a párom. Köszi, ezt felesleges leírni. Tudom, hogy itt mindenki szent és a Monogám Pártszövetség Országos Tanácsának Választmányi Elnöke.

F

2022. ápr. 28. 02:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
18%
#50: Túl egysíkú a gondolkodásod! Azt feltételezed, hogy mindenki úgy értékeli a helyzetet, ahogyan Te értékelnéd, pedig ez közel sem biztos. Lehet, hogy rendbejön a kérdező kapcsolata( azt írta, szereti az élettársát IS), de ha egy idegen kiborítja a bilit, akkor tuti, hogy valamilyen irányban 'változás' lesz, még akkor is, ha együtt maradnak. És nem biztos, hogy ennek a változásnak az élettárt örülne. Borzaszó nagy felelősségh egy idegen életébe beleszólni, mert simán lehet, hogy nem jót teszel vele, hanem rosszat. Mert OK, azt mondod, joga van tudni... De aki nem veszi észre magától, hogy csalják, az szerinted észre akarja venni? Vagy jó neki a dolog úgy, ahogyan van és nem akarja bolygatni a dolgokat? És ha ez így van, akkor Te kívülről miért akarnád beleverni az orrát a kakiba?
2022. máj. 4. 10:07
 52/84 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltételezek semmit. A helyzet értékeléséről beszélsz, mikor nyilvánvaló hogy a történet résztvevői közül van olyan aki nincs tisztában a helyzettel, így nyilván értékelni sincs módjában. Én csak azt mondom, hogy korrekt lenne megadni neki a lehetőséget arra, hogy értékelhesse belátása szerint. Ha jó neki így, akkor semmit se "borít" az hogy tud róla hogy ez van és elfogadja. :)

2022. máj. 4. 10:32
 53/84 anonim ***** válasza:
18%
#52: Szerintem igen is van olyan élethelyzet és személyiség, amikor valaki boldog, elégedett, nem hiányzik neki semmi, szereti a párját és hiszi, hogy a párja is szereti őt és maximálisan elégedett és boldog ő is. De mindez adott pillanatban éppen 'hit', de nem tény, mert valakinél már billent a dolog. Ez még helyre jöhet, mert a másik fél 'túllendül' a problémán, nélkül, hogy a partner egyáltalán észrevenné, hogy probléma van. Ez is megoldási mód. És persze az is, hogy 'borítsunk és beszéljük meg'! De itt mindig mindenki csak a 'beszéljük meg' verzióra gondol, náhányan meg az 'én akár meg is mondanám, hogy csalja a párja' gusztustalanságra. Nem tenném túzbe a kezem azért, hogy a kérdező valaha is elmondja a nmőjének, hogy gondja van, de azért se, hogy egyszer igazán visszatalál hozzá. De a nőnek nyilván OK a helyezt, mert ő nem elégedetlen... Tehát ez a 'csendes sunyiság' az ő esetükben megoldás is lehet. Kivéve akkor, amikor majd a szerető döntés elé állítja a pasit. Na, arra kíváncsi lennék!
2022. máj. 4. 10:43
 54/84 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagál a kérdező... Már lehet kiherélte az asszony 😅🤣
2022. máj. 4. 11:18
 55/84 anonim ***** válasza:
100%

#54: Ugyan már, kevés ideje lehet :): gondolj bele, szeretője is van meg

élettársa is!

2022. máj. 4. 11:22
 56/84 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy lebuksz. Ha nem buksz le, akkor is önmagadnak ártasz, hogy lelkedben hazugsággal élsz.
2022. máj. 4. 14:29
 57/84 A kérdező kommentje:

#49 Te váltál már? Buktad fél életed munkáját? Ha nem, akkor nem fogadom el a javaslatod. Ha igen, akkor meg válaszom, hogy én már váltam, buktam. Most a maradék fél életem munkáját elbukni - meg fogsz lepődni - jóval megfontoltabban tenném, ha tenném.

#50 Mármint az élettársamnak lenne egy gerinces ismerőse? Van neki egy rakással. Miből gondolod, hogy nincs? Ha meg azt akarod sugallni, amit #51 is ért belőled, akkor remélem nem feltételezed, hogy annyira amatőr lennék, hogy vannak közös ismerőseik.

#51 Köszönöm a megerősítésed. A legfurcsább az egészben az, hogy tulajdonképpen az élettárs vezetett rá tudatalatt, hogy ő nem is venné észre, hogy csalnám. És igen, 3-unk közül ő tuti boldog. A szerető is a lehetőségekhez mérten. Kérdések kizárólag az én fejemben vannak egyelőre.

#52 "korrekt lenne"... Szerintem az lenne a korrekt, hogy majd a résztvevők megoldják :) Tök fárasztó, hogy az eredeti kérdésre alig válaszolnak az emberek, ellenben a szellemi felsőbbrendűséggel dobálózva annyian jönnek, hogy elképesztő. Nektek raktam oda a szavazásba a "gerinctelen féreg vagy" lehetőséget, hogy kiéljátek magatokat. Jogom van úgy élni, ahogy akarok ebben a dologban.

#53 A szeretőm miatt aggódom, igen. Ráadásul ő egyedülálló, minden lehetősége meglenne, hogy csak az "övé legyek".

#54 Nyugi, semmi gáz.

#55 Dolgozom, élettárs, gyerekek, szerető. Nem unatkozom...

#56 Ja, ja, ja, bla, bla, bla, köszi, köszi...

2022. máj. 4. 15:53
 58/84 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ajánlom figyelmedbe a válaszom ELSŐ SORÁT, amiből kis nyomozással megtudhatod, hogy kinek írtam. :D

Tényleg nem vagy egy einstein... :'D

Szánalmas a rinyálásod amúgy, brühühü élet munkája, brühühü. Olyan nőt kellett volna elvenned aki nem csak lehúz anyagilag és élősködik rajtad. Amúgy miért nevezed élettársadnak, ha elvileg házasok vagytok? Nem a társad, csak papíron (még) a feleséged. Ha van igazság a világon, akkor már nem sokáig. :))

#50 voltam

2022. máj. 4. 16:26
 59/84 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen szeretők szoktak "megharagudni" és akkor majd "kitálalok a párodnak" dolgokkal jönni.

Az, hogy váltál már meg buktál már, feljogosít arra, hogy valakivel titokban tedd meg azt, ami szakító ok lenne, csak ezért?

2022. máj. 4. 16:28
 60/84 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem válaszoltál, hogy a feleségednek is szabad szeretőt tartania? Téged nem zavarna?
2022. máj. 4. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!