Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Le fogok bukni? Koncert után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le fogok bukni? Koncert után szeretnénk együtt aludni éjszaka és reggel együtt ébredni.

Figyelt kérdés

Koncertre megyünk közösen a szeretőmmel. Olyan koncert, amire a párom soha el nem jönne, tehát "egyedül" megyek.

Az lenne az alibi arra, hogy csak reggel megyek haza, hogy a koncerten véletlenül találkozom egy régesrégi kollégával, és a koncert után elmegyünk sörözni, és lekésem az utolsó járatot, ezért inkább a városban nála alszom.

Szerintetek csináljak fotót egy X pasival, akiről azt mondom ő a volt kolléga? Vagy inkább pont ne?

Tudom, tudom, gerinctelen féreg vagyok, hogy megcsalom a párom. Köszi, ezt felesleges leírni. Tudom, hogy itt mindenki szent és a Monogám Pártszövetség Országos Tanácsának Választmányi Elnöke.

F

2022. ápr. 28. 02:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
96%
A lebukás elkerülésére nincs garancia. Bármikor jöhet egy teljesen váratlan kapcsolódás. Például, ahonnan reggel kijössz házból, oda épp a párod egyik ismerőse megy be villanyórát cserélni egy lakónál.
2022. ápr. 28. 08:16
 12/84 anonim ***** válasza:
93%
En nem vennem be ezt az "egyedul koncertezem" dumat. Repulnel a pics@ba.
2022. ápr. 28. 08:50
 13/84 anonim ***** válasza:
86%
"Figyelj szívem. Már nem szeretlek. Már van másik barátnőm, vele akarok lenni." Ezt így elmondod a feleségednek, és nem kell aggódnod a lebukás miatt.
2022. ápr. 28. 09:01
 14/84 anonim ***** válasza:
20%
Nem akarom védeni a kérdezőt, de Ti nem tudtok elképzelni olyan szitut, hogy az egyik fél csal ( titokban, óvatosan, lebukás nélkül) de ez a helyzet még mindig jobb a megcsalt félnek, mint ha a párja becsületesen elé állna, és azt mondaná, hogy 'Figyelj szívem. Már nem szeretlek. Már van másik barátnőm, vele akarok lenni.' Én több ilyen szitut is ismerek a környezetemből. És olyat is ismerek, hogy a férj csalt, de válni nem akart, viszont egy kívülálló lebuktatta: felborult otthon az élet és a férj/feleség teljes mértékben összeomlott és azóta is azt mondják: ha nem derül ki, hamarosan rendbe jöttek volna a dolgok. A feleség azt mondja:ő lényegében megérti a férjét. Rosszul esik neki, de érti. Azt viszont, aki lebuktatta, gyűlöli, szerintem teljes joggal. Szóval igazából azt nem értem, hogy egyrészt valaki hogy veszi magának a bátorságot, hogy beleavatkozzom egy 'idegen' életébe, másrészt meg: a kérdező azzal kapcs. kér tanácsot, hogy vajon lebukik-e és nem azzal kapcs, hogy el kéne -e hagynia a párját? Van jobb ötletetek egy koncert utáni, éjszakai kimaradásra? :)
2022. ápr. 28. 09:33
 15/84 anonim ***** válasza:
82%

Imádom mikor valaki még a megcsaláshoz is túl buta és önállótlan. :D

Szakíts a pároddal és akkor simán járhattok koncertekre meg ahova szeretnétek, stressz nélkül, lebukás nélkül.

2022. ápr. 28. 09:45
 16/84 anonim ***** válasza:
94%

Ne nyilatkozz mások nevében, én pl inkább lennék rövid ideig csalódott és szomorú, mint hogy hosszú távon éljek olyannal aki átver, nem szeret és nem tisztel.

2022. ápr. 28. 09:47
 17/84 anonim ***** válasza:
17%
#16: igen, de ez Te vagy. És lehet, hogy a kérdező felesége is úgy gondolkodik, mint Te és még az emberek jelentős része is. De a kérdező nem ebben kért tanácsot, hanem az alibiben.Tippet adni( még csaláshoz is) egy dolog, beleavatkozni egy idegen életébe: más dolog. :) (14 vagyok)
2022. ápr. 28. 10:04
 18/84 anonim ***** válasza:
100%

Tippet adni valaki átb@szásához is beleavatkozás egy idegen életébe. :D

2022. ápr. 28. 10:10
 19/84 anonim ***** válasza:
8%
#18: szerintem 'információ átadás'. A kérdező dönt, ő viseli a teljes körű felelősséget az összes körülmény birtokában. Amikor mondjuk beköpöd a félrelépőt a párjának: ott te viseled a felelősséget.:)
2022. ápr. 28. 10:14
 20/84 anonim ***** válasza:
90%

Örömmel vállalom ha úgy adódik, nem probléma. :)

2022. ápr. 28. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!